Chills vokser sakte men sikkert. Vi er i støtet og alle jeg snakker med dette om blir megainspirert. Samtlige har tro på konseptene som Chills lanserer i fase 1 og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg!? Jeg blir så glad!

I så mange år har jeg sett disse mulighetene online og endelig realiseres de! Imorgen kommer Caroline Fotballfrue for å jobbe m design til Helsematen.no, og idag fikk vi denne skjønnheten med på lasset. Møt Ida Wulff:

20111019-181854.jpg

Vi ansetter og selgere som du kanskje har sett i videoen i forrige innlegg. Kjenner du noen som er på jakt etter jobb, og vil jobbe med sosiale medier, så tips i vei!!
Her er de herlige karene som hjelper meg å få ballen til å rulle, møt Jo og Leon:

20111019-182039.jpg

Det som gjenstår er å overbevise Ida om at Drammen is the place to live! Ser for meg at hun kan kose seg i disse leilighetene langs vakre elvebredden :

20111019-182416.jpg




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.