Nyter helgen

Endelig senker roen seg. Helgen er et faktum og jeg skal gjøre fint lite og ingenting. Har funnet meg en ny bok :

20111022-010441.jpg
…og skal sørge for trening og egenpleie utover det.

Det er travelt å starte AS, men det er så kjekt at jeg ikke får tid til å tenke på at hodet kverner mer enn det som egentlig er sunt.

På mandag reiser jeg til Hammerfest for å holde foredrag og workshop for næringslivet der. Jeg har aldri vært så langt nord og gleder meg virkelig til både sightseeing, møte med mennesker, møte med medbloggere, og ikke minst foredrag på en skole. Jeg elsker å holde foredrag!

Nå kryper jeg til køys selvom jeg egentlig burde følge med på Truls i Senkveld som sender «live» på nettet i 24 timer. Jeg digger den karen, ingen jeg ler så godt av som han! Enig? Han er en fest! Innovativt av Senkveld å gjøre et slikt stunt, selvom streameren deres var noe svak. De hadde vel ikke forventet sånn enorm trafikk. Nettet ruler, liten tvil om det!

20111022-011008.jpg
Rett ut på sofaen en sen fredagskveld. Skypet med en kar i Los Angeles som skal levere helsematvideoer til Helsematen.no! Blir så bra!! Designet på siden ble vi enige om idag og Robert Grinde er på saken as I blog.

God natt kjære leser. Setter pris på alle og enhver som stikker innom mine skriblerier!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-10-22T01:18:55+00:00 22. oktober, 2011|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Cecilie 22. oktober 2011 at 09:07 - Reply

  Jeg synes det var et helt nydelig bilde av deg! Du er jo en fresh og flott dame, men dette var bare så herlig! Ha en nydelig helg!

  • Trine Grung 22. oktober 2011 at 09:45 - Reply

   Jøss….uten sminke og som et slakt på sofaen!? Takk!

   • Cecilie 22. oktober 2011 at 11:04 - Reply

    Jeg kan jo ikke se at du ikke har på sminke – det ser man best selv 🙂 Kanskje nettopp derfor. Herlig hverdag, synes bildet var kjempefint!

 2. Hildeasp 22. oktober 2011 at 10:39 - Reply

  Boka er knakende god, som de andre bøkene av Theorin! Svenk krim er bra 😉 God bok!

  • Trine Grung 22. oktober 2011 at 12:25 - Reply

   Digger krimbøker generelt. Må være beste tidsfordriv!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits