Endelig fant arbeidslysten meg

Lenge har rotet rundt meg fått ligge å flyte. Det er veldig ulikt meg å la huset nesten forfalle av rot, men tiden har den siste tiden ikke strukket til! Jeg jobber og reiser såpass mye at det er rett før jeg ansetter hjelp hjemme. Mannen jobber jo og en del, ungene har lekser og aktiviteter…de fleste kjenner seg vel igjen. Her er vi igang med å sortere:

20111023-153339.jpg

Idag våknet jeg 0700 og bestemte meg for at NÅ skulle huset tas. Note to self: advar familien litt neste gang. ALLE måtte bidra og gjett om jeg svingte pisken for å få de i sving. Jeg tror både mann og barn hatet meg en god stund mens det stod på….
Jeg lot alle sove til de våknet (vi er vanligvis alltid tidlig oppe alle mann) og så dro jeg de igang. Ingen slapp unna før åtte søppelsekker var fylt opp med ting Fretex nå skal få gleden av, alt sommertøy pakket vekk, vintertøy plassert på sine respektive plasser, hele første etasjen striglet og vasket. I det hele tatt en effektiv morgen!
Jeg satte meg nettopp ned:

20111023-153659.jpg
Sovnet som en stein. Nå skal boken nytes siden søndagsmiddag allerede er godt plassert i magen. Deilig søndag!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-10-23T15:44:11+00:00 23. oktober, 2011|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. Heidi P 23. oktober 2011 at 16:15 - Reply

  å så flink… det er den mest motivasjonsløse jobben synes jeg å ta huset fordi det ser like rotete ut etter noen timer med tre barn hehe… men men ….. tror man trenger å bare gi litt F… noen ganger….. 

  • Trine Grung 23. oktober 2011 at 16:45 - Reply

   Det er DEILIG å sitte i stuen nå….endelig ro i hodet. Jeg blir stressa av rot og skrot og derfor er det viktig å holde orden. Nå er jeg har bare glad 🙂

 2. Tone 23. oktober 2011 at 16:57 - Reply

  Takk for et lite spark i baken til å ta en skikkelig arbeidsøkt her i huset også 🙂 Trengte litt inspirasjon! Og ja – gjett om jeg kjenner meg igjen – godt å høre/se at vi er flere 😉

 3. Anonym 23. oktober 2011 at 20:10 - Reply

  I dag er det så å si umulig å få gjort NOE.. Tung i hodet og trøtt, så jeg er bare glad for at det er lovet litt sol de neste dagene (gjesp)…. 🙂  Lykke til med resten av oppryddingen 😉

  • Trine Grung 23. oktober 2011 at 20:12 - Reply

   Takk! Har ligget på sofaen siden fem…helt skutt etter morgentimenes arbeid 😉

 4. Kristineramberg 24. oktober 2011 at 13:13 - Reply

  Hva jobber mannen med?

  • Trine Grung 24. oktober 2011 at 14:05 - Reply

   Min mann? Han er sportsdirektør i Strømsgodset og heter Jostein Flo.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits