Hammerfest is the place

Det var mørkt igår når jeg landet i Hammerfest og derfor ble det ikke det store fotogildet fra turen. Dessverre. For Hammerfest er virkelig en spennende by i massiv utvikling. Olje og Gass, med Statoil i spissen, har toget inn i byen, og det medfører utvikling av skoler, næringsliv og mye mer. MASSE som skjer i den byen og de kommer garantert til å plassere seg på kartet innen få år. Hvis du vurderer å flytte nordover er det garantert mange jobber å ta av!

Jeg har virkelig kost meg på tur og ikke minst blitt tatt godt vare på! To foredrag om sosiale medier for Næringsforeningen sine medlemmer i tillegg til 80 lærere på skoler i distriktet. Sosiale medier: Hvem, Hva og Hvorfor. Det er det praten og dialogen har handlet om.

Isbjørn er symbolet på Hammerfest

Nå sitter jeg på flyplassen i Hammerfest og håper jeg når flyet hjem til Gardermoen fra Tromsø. Det blåser en god del, er tåkete og vind…ikke det beste flyværet. Jeg gleder meg bare til å komme hjem i egen seng. Borte greit, hjemme best. Hotell er stas de første gangen, men så blir det ganske ensomt og kjedelig. Når jeg er på tur på denne måten er jeg glad for sosiale medier…..det beriker min hverdag og jeg setter stor pris på følgere både på Twitter og Facebook.

Her er noen bilder…neste gang får jeg komme meg nordover i dagslys…..jeg MÅ ta flere bilder, rett og slett. Igår kveld var det middag med ressurssterke lokale kvinns…..det var koz:

Vi var på en liten kjøretur før denne middagen og noen obligatoriske nordnorske effekter ble tatt i nærmere øyesyn. Kjempekoselig restaurant litt oppe på fjellet:
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:01+00:00 25. oktober, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Siv Mansika Øyan 25. oktober 2011 at 20:14 - Reply

  Utrolig inspirerende dager sammen med deg, Trine. Jeg planlegger nå oppussing av bloggen min. Så flott at du har fått vårt innom Mikkelgammen. Vi hadde bryllupsfesten vår der:) Husk Guri og jeg heier på deg når du passerer Sennalandet på sykkel.

 2. Anonym 26. oktober 2011 at 01:11 - Reply

  Må innrømme at jeg er litt skeptisk til olje og gass.. Håper det ikke blir en smell der. 
  Norge burde finne en annen inntektskilde. De dukkene minner meg om sameluene vi i familien min hadde som barn 😉

 3. Lise456 26. oktober 2011 at 01:26 - Reply

  Når får dere registrert Chills as i brønnøysundregistret?

 4. Karina 26. oktober 2011 at 12:01 - Reply

  Herlig innlegg, fint å se at du har hatt det supert i Hammerfest. Jeg har lånt den ene bildemontasjen din og gitt det cred for den, håper det er greit? 🙂

 5. Desiree Juliussen 26. oktober 2011 at 15:03 - Reply

  Så flott at du trivdes i byen min! Håper du en dag kommer og har kurs for oss som ikke hadde anledning til å være med deg disse dagene 🙂 Jeg er ivrig blogger, startet med blogg for å vise alle kortene jeg lagde. Nå er den full av alt annet som jeg driver med bl.a. ivrig å fotografere 🙂 Blogg er en flott måte å nå ut til andre på. Lykke til med Chills!
  Hilsen Desirée fra Hammerfest
  http://www.desiree-kortoggodt.blogspot.com

  • Trine Grung 26. oktober 2011 at 16:21 - Reply

   Superflott! Blogg er rett og slett gull! Jeg kommer nordover igjen, ikke vær bekymret!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits