Sitter ombord i Norwegian. Digger at de har Internett i luften!!! Da kortes flyruter ned for min del….
På Gardermoen ligger det en butikk som selger det meste en dame liker. Masse fine plagg, sko, vesker og smykker. Jeg finner alltid noe fint der og damene var så behjelpelige idag når jeg sa jeg skulle på intervju på Førkveld på NRK.

20111026-145132.jpg

Jeg blir alltid usikker når jeg skal kle meg for TV. Ser jeg stor ut? Blir fargen bra? Passer snittet figuren min? Hater det egentlig…men veldig viktig å si ja når jeg får 7 minutter alene om sosiale medier. Kryss fingrene for meg da….vi går LIVE klokken 18 på NRK 1!!!!

20111026-145314.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.