Årets kuleste vintersko

Jeg er ikke så veldig opptatt av trender, men som alle andre damer er jeg glad i fine ting. Jeg har funnet en favorittside hvor jeg kan kjøpe sko og plukket ut mine favorittsko for sesongen. Jeg har selv kjøpt meg tre av disse parene….klarer du å gjette hvilke? hehe……uansett mye fint og ikke minst praktiske som er viktig for min del. Ikke for høye hæler, men noen ganger er det litt kjekt å strekke seg litt. Holdningen glir så mye bedre når en går på hæler…..

Kan kjøpes HER                                                                              Kjøpte jeg på Beitostølen i sommer

Disse har jeg kjøpt HER                                                              Disse var fine, fåes HER

Minner litt om UGGsene mine…kjøpes HER                        Kule til tights, kjøpes HER

Kule til jeans og dressjakke, kjøpes HER                                NYDELIGE tøfler, kjøpes HER

Disse har jeg kjøpt og skal brukes i vinter. Kjøpes HER          En litt høyere variant, fåes HER

Er det kjekt med slike innlegg selvom deler av innlegget er annonsebasert?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:46+00:00 31. oktober, 2011|Categories: OPPLEVELSER|16 Comments

16 Kommentarer

 1. Lise456 31. oktober 2011 at 16:36 - Reply

  Ikke si at du også skal begynne med sponsede innlegg? 

  • Trine Grung 31. oktober 2011 at 17:03 - Reply

   Tester det. Noe galt m det? Ikke sponsede, kun lenken

   • Lise456 31. oktober 2011 at 19:00 - Reply

    Synes bare alle bloggere publiserer innlegg med sponsede linker. Det blir ikke troverdig uansett hvor mye fint du prater om produktet. Jeg mener bloggen din blir mindre troverdig hvis du begynner med slikt.

    • Trine Grung 31. oktober 2011 at 19:11 - Reply

     Da har du mistforstått hva disse lenkene er. Jeg har selv plukket ut de skoene jeg liker, samarbeider med tradedoubler og IKKE nettbutikken- ergo min smak hele veien. Ikke noe betalt av noen. Det kan være nyttig å sette seg inn i ting før en kritiserer. Hvorfor har du falsk e-mail?

     • Lise456 31. oktober 2011 at 21:38

      Ok, da har jeg misforstått. Trodde du fikk noe for å linke til disse skoene?

     • Marianne 1. november 2011 at 09:32

      Hvis ingenting er betalt av noen, hvordan kan de da v’ære sponsede?

     • Trine Grung 1. november 2011 at 13:48

      Jeg finner ting jeg liker på et nettside, lager samarbeid med tradedoubler, lager en affiliatelink i samarbeid med de, og derav tjener en på evnt salg. Ingen sponser meg med noe…jeg bestemmer alt selv. MÅ ikke linke til noen og ingen betaler for at jeg linker

 2. Rita Hansen 31. oktober 2011 at 21:34 - Reply

  En gang i blandt har jeg ikke noe i mot slike innlegg :)) For min del, ser jeg på det som om noen har tatt «undersøkelsesjobben» for meg, og jeg får tips.

  Vi som har fulgt bloggen din en stund er jo ikke vant til at du lager innlegg av denne typen, så om du tenker at du vil teste ut slike innlegg, kanskje det hadde vært et tips å ha de innleggenepå samme dag/ tidspunkt hver uke. Og så kan de som ikke vil lese dem rett og slett bare hoppe over det innlegget :))

  (Dessuten, alt som har med sko og vesker å gjøre kan bare ikke bli feil)

  Lykke til uansett hva du gjør, digger at du står på og får til.

  • Trine Grung 31. oktober 2011 at 21:38 - Reply

   Tusen takk Rita! Samme som jeg tenker. Jeg liker alle tipsene jeg får fra andre blogger som legger ut slike innlegg og derfor vil jeg gjerne teste om mine lesere liker slike tips. Jeg shopper masse online og derfor er det greit å vise hva og hvor jeg kjøper tingene.
   Dessuten synes jeg det er helt legitimt at jeg skal tjene litt (det dreier seg ikke om så mye) på å profilere butikker. Eller tar jeg helt feil? Takk for at du leser 🙂

   • Rita Hansen 31. oktober 2011 at 22:08 - Reply

    Det er ikke feil å ville tjene litt på det. Hadde jeg jobbet for å skape meg et image, og lagt mye arbeid i min egen markedsverdi, hadde jeg sett på det som en bonus. Og ikke minst, at jeg hadde gjort noe riktig siden jeg faktisk hadde en markedsverdi :))

 3. Ragnhild 31. oktober 2011 at 22:34 - Reply

  Å masse fint. Liker å få tips 🙂 Dei høge brune støvlettene, er de smale rundt leggen?

  • Trine Grung 31. oktober 2011 at 22:58 - Reply

   Jeg har ganske kraftige legger og passer de fint. Må muligens blokke de litt ut helt øverst 🙂

 4. L-e-mi 1. november 2011 at 01:34 - Reply

  Jeg synes det er veldig fint å få tips om hva du har funnet og hvor. Jeg er ikke sikker på hvor og hvilke nettbutikker som har hva og som holder hva de lover. Fint om du fortsetter med dette også i tillegg til de andre innleggene du har. Takk så mye og lykke til.

 5. Marianne 1. november 2011 at 09:30 - Reply

  Hei Trine! For noen måneder siden var det en del heftige debatter her som følge av at HelseHilde kom med «helseråd». I den anledning kom du med følgende utsagn i kommentarfeltet «Les blodet ditt»:

  Trine Grung 6 måneder siden som svar til Undre Undreverset

  Ja for Pernille har alle svarene? Jeg kjenner flere leger som
  heier på dette og ser sammenhengene. Pernille er en imot men derav ikke
  sikker kompetent til å svare? Flere leger som mener hun ikke vet hva hun
  prater om
  5 people likte denne. 

  Heidi84 6 måneder siden som svar til Trine Grung

  Kan du ikke få en av disse til å skrive litt mer om dette i
  bloggen din da, det hadde vært interessant å høre deres meninger om
  dette temaet? Hvem er dem forresten?
  18 people likte denne. 

  Trine Grung 6 måneder siden som svar til Heidi84

  Det skal jeg absolutt høre om de ønsker. Det kommer mer om
  dette, bare vent å se. Jeg personlig har stor effekt etter jeg fikk mer
  lærdom om dette.

  Dette lurer jeg på om du vil følge opp, eller om det var et tomt utsagn. Du henviste flere ganger til leger som var enige med dere, og det hadde vært veldig interessant å se hva de mener om dette. Jeg med flere ble veldig provosert av HelseHilde og av din håndtering av dette, kanskje har du her en mulighet til å rette opp et dårlig inntrykk?

  Og ja, dette er noen måneder siden, men dette er vel like aktuelt uansett??

  • Trine Grung 1. november 2011 at 13:53 - Reply

   Siden HelseHilde valgte å slutte med gjesteblogging la jeg den ballen død. Jeg samarbeider forsatt med to leger angående helsematen.no som vi lanserer snart. Da vil det komme videoer som gir mange svar på hva riktig kosthold kan gjøre for bedre helse. Takk for engasjement!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits