Heftig reklame- beste på lenge

Jeg er stor fan av bedrifter som tenker annerledes når de skal spre sitt budskap. Denne traff meg virkelig! DRITKUL ide og sett av over 3,5 millioner på youtube. De får folk til å dele sitt budskap fordi de gjør noe nytt, noe som sjokkerer litt og vekker noe i oss. Jeg digget denne reklamen….virkelig. Jeg er ikke betalt for å vise denne videoen! I Chills lager vi, om ikke helt slike videoer, snakkiser på nett.

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:26:23+00:00 31. oktober, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Jannes Tapas 31. oktober 2011 at 10:31 - Reply

  Wow,BRA!!!

 2. Anonym 31. oktober 2011 at 23:15 - Reply

  Denne likte jeg dårlig. Er selv reklameansvarlig for selskap med over 250 ansatte, og vi ville aldri sluppet en slik reklame (vi jobber i kosmetikkbransjen også).

  I dagens verden har vi ikke tid å vente i 3-4 minutter for å finne ut at det bare var én krem. Ja, enig, slutten var kul, men denne selger dessverre ikke mye, da mange blir lei etter 7-10 sekunder. En ting er å lage en snakkis, en annen ting er å lage en snakkis som folk gidder se HELE av. Husker du f. eks. Respekt For Grandiosa-reklamen på TV? Snakkis OG folk så HELE. Denne reklamen: Halv-snakkis, men folk ser ikke hele. Du sier 3,5 millioner views, men tviler sterkt på at så mange har sett hele. Just my two cents.

  • Trine Grung 1. november 2011 at 06:35 - Reply

   Det får du lov til å mene, selvfølgelig. Men jeg er allikevel 100% sikker på at du tar feil. Ha en fin dag 🙂

 3. Ѿ Bakstikk Ѿ 1. november 2011 at 21:57 - Reply

  Er litt småenig. Hadde det ikke vært for at du posta bildet under, så tipper jeg at jeg også hadde mistet interessen ganske tidlig. Dette er en typisk youtube/fb/twitter hit, hvor den gjerne postes under «Se HELE videoen». Under rette forutsetninger så får nok denne videoen mange treff, det finnes nok andre videoer som ikke gjør det men som er vel så bra. Alt koker ned til markedsføringen og det er jo her du kommer inn Trine 😉 Jeg vet du klarer å skape blest om ting, så at du vil lykkes med Chills er jeg ikke i tvil om 🙂

 4. Annika Sylte 10. november 2011 at 20:48 - Reply

  Syns den var dritkuul jeg!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits