Endelig fant arbeidslysten meg

Lenge har rotet rundt meg fått ligge å flyte. Det er veldig ulikt meg å la huset nesten forfalle av rot, men tiden har den siste tiden ikke strukket til! Jeg jobber og reiser såpass mye at det er rett før jeg ansetter hjelp hjemme. Mannen jobber jo og en del, ungene har lekser og aktiviteter…de fleste kjenner seg vel igjen. Her er vi igang med å sortere:

20111023-153339.jpg

Idag våknet jeg 0700 og bestemte meg for at NÅ skulle huset tas. Note to self: advar familien litt neste gang. ALLE måtte bidra og gjett om jeg svingte pisken for å få de i sving. Jeg tror både mann og barn hatet meg en god stund mens det stod på….
Jeg lot alle sove til de våknet (vi er vanligvis alltid tidlig oppe alle mann) og så dro jeg de igang. Ingen slapp unna før åtte søppelsekker var fylt opp med ting Fretex nå skal få gleden av, alt sommertøy pakket vekk, vintertøy plassert på sine respektive plasser, hele første etasjen striglet og vasket. I det hele tatt en effektiv morgen!
Jeg satte meg nettopp ned:

20111023-153659.jpg
Sovnet som en stein. Nå skal boken nytes siden søndagsmiddag allerede er godt plassert i magen. Deilig søndag!

By | 2011-10-23T15:44:11+00:00 23. oktober, 2011|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits