FatCamp del 5

Damene ruller videre og heldigvis ruller de mye på sykkel. Det går sakte men sikkert riktig vei, altså nedover i vekt. Her er ukens vektnedgang, eller ikke, fra favorittdamene mine:

1. Gardsgeita

Etter siste ukes vektnedgang er det sikkert naturlig at nedgangen ikke er like stor. Den urealistiske meg ville jo gjerne at det skulle gå 2 kg ned hver uke, men jeg VET jo at sånn funker det ikke. Men heldigvis går det NEDOVER! Siste uke har jeg ikke registrert det jeg har spist, og jeg mistenker at jeg er litt tilbake i gamle vaner med å spise litt for lite. Så det må jeg rette opp. Jeg vil jo ikke at kroppen skal tro det er hungersnød heller.

Det har blitt to styrkerunder denne uka – hurra for det! Litt mindre ”fettforbrenningsaktivteter”, men alt i alt en god uke tross mange ettermiddagsaktiviteter med barna. Kroppen min trenger nok en del gåing/løping/sykling etc for at det skal bli sving over vektnedgangen, så en viss mengde må være med hver uke.

En kul ting med det er at etter at jeg har kommet godt i gang med treningen, merker jeg allerede rastløsheten komme når det er en stund siden sist. Og DET er en flott følelse!! Sofa’n er mindre og mindre fristende, og etter en time på rompa, begynner det å krible i kroppen. Jeg har over tid lært meg å lytte til kroppen mer og mer, mest i forhold til mat, men også ifht aktivitet. Kroppen sier ganske klart i fra, bare man lytter nøye nok.

Ukens premie: kuuuule sykkelbriller! Sykkelutstyrssamlingen begynner å bli meget bra nå, eneste som mangler er drakt i grelle farger med et firmanavn i enda mer grelle farger  = sponsor.

    

Forrige uke                                                             Denne uken

2. Mickey

Er forsatt på ferie, men holder fokus og er på plass snart

  

3. Gladlaksen

Jeg hadde en ufattelig innveiing sist uke og gruet meg skikkelig til denne uken. Jeg visste at den siste uken uten noen trening og veldig travle dager ville gjøre utslag på vekten. Kroppen min er ufattelig sensibel når det kommer til vannlagring….jeg trenger bare å se på en brødskive så sveller jeg. Hater det!

    

4. Sangstjernen

Den eneste veien det går nå, er nedover! Det begynner og kjennes på klærne at kiloene forsvinner, det er jammen deilig. Det er også forsvunnet 18 cm jevnt fordelt over kroppen, og da er det ikke rart at klær blir romslige etterhvert. Å ha FatCampdamene «rundt» seg har vært til stor inspirasjon og hjelp, de er fantastiske å backe opp om man sliter litt eller har fristelser som lurer

Jeg vil anbefale andre å lage FatCamp grupper – ikke vær så redd for å vise vekten din til gode venner – som jeg skriver, den eneste veien fremover er nedover!

  

By | 2011-10-02T20:30:37+00:00 2. oktober, 2011|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits