FatCamp del 8

Jeg bestemte meg forrige fredag at det ble litt masse å veie seg hver uke. Ikke kanskje fysisk å bestige vekten, men få tid til å redigere innlegg, bilder, skrive og synkronisere alt. Jeg blogger mye på farten fra mobilen siden jeg i det siste har hatt sinnsykt travle dager. Mange vil sikkert tenke, hvorfor blogger du hver dag da? Godt spørsmål, men jeg liker dette mediet og vil gjerne opprettholde lesertallene mine. Jeg setter pris på at såpass mange stikker innom her hver dag, og vil veldig gjerne at de skal få noe igjen for at de skriver trinegrung.no i URL’en sin. Takk

Her er siste FatCampveiing:

1. Fjellgeita

Jesss – nesten 2 kg på 2 uker! Det hjelper å spise nok mat, for det har jeg gjort den siste tiden. Et lite møte med en kostholdsveileder var en tankevekker, men egentlig ikke noe nytt i forhold til deg jeg egentlig visste fra før. Så siste tiden har jeg spist mer, og egentlig ikke hatt så stort fokus på mat, nå ligger nok de riktige valgene i ryggraden. Det samme har det vært angående trening også – jeg har tatt det litt som det har falt seg. De to siste ukene har føltes litt tunge, men dette her heldigvis lettet de siste dagene.

Det mest gledelige er at en storbytur over 4 dager med mine barn ikke resulterte i stopp i vektnedgang, eller som jeg hadde, fryktet – en oppgang. Vi gikk og gikk og gikk, men spiste nok ikke bare det sunneste, og heller ikke de mest fornuftige mengdene alltid. Likevel gikk det bra, og det er jeg superfornøyd med!

Etter å ha holdt på en god del uker nå, så er det blitt sånn at sofa’n frister mindre enn før, og i alle fall kortere tid. Og kroppen sier fra når den trenger å rase fra seg litt J – DEN følelsen er det en stund siden sist jeg hadde og det er så KULT! Da er det på med joggeskoa, ut og finne en motbakke, så er det bare å FLY!

Siste uke med vekt på over 100kg mente kjæresten fortjente en feiring, og det er det absolutt! Hva det blir, det gjenstår å se. Noen som har et godt forslag?

Forrige uke Denne uken

2. Mickey

Vekten står stille folkens, men jeg kan berolige dere med at jeg ikke har gitt opp! I denne siste perioden har jeg igjen vært ute og reist og har dessverre ikke syklet min nødvendige daglige mil. Jeg er bevisst på hva jeg putter i hullet midt i ansiktet, men trening er visst viktig i tillegg om vekten skal NED! Neste uke gir jeg jernet så følg med!

3. Gladlaksen

Har vært mye på farten og kommer til å veie inn om to uker. DA skal det vises tall i riktig retning!

4. Sangstjerna

Tatatata!

Her er en overraskelse: Sangstjerna har hele tiden i dette prosjektet vært Lilly ( såkalt Feite-Lilly). Jeg er utrolig heldig som har fått være med disse flotte damene i en super prosess før jeg skulle inn og opereres. Det ga meg muligheten til å gå ned en del kilo på forhånd, slik at kirurgen hadde de beste forhold når jeg skulle opereres.

FatCamp damene har hele tiden heiet på meg og det har vært inspirerende! Jeg er er nå inne i uke to etter operasjonen, og jeg har ila. denne uken begynt å få orden på spisingen og min nye minimage. Jeg har måttet lære å spise på nytt. Lite og ofte fungerer og jeg kan spise opptil 8 måltider om dagen. Dette er utfordring når jeg skal være på farten, noe som krever planlegging, så i dag dro jeg avgårde med hele tre matbokser.

Jeg bruker fra en halv til en time hver kveld på forberedelser, men jammen er det det gøy å ha et slags koldtbord gjennom hele dagen – masse små retter – anbefales!

By | 2011-10-29T09:08:36+00:00 29. oktober, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits