Hjelpe for å hjelpe, via sosiale medier

Jeg skrev i går om ryddeaksjonen i huset vårt, som resulterte i åtte søppelsekker med klær. Enten om de var for små eller ikke i bruk lenger, så var jeg bestemt på at de måtte få nye eiere. Jeg pleier å gi alt som skal ut av huset til Fretex eller Frelsesarmeen, men igår fikk jeg et godt tips via Facebooksiden min :

Jeg gikk inn på siden «Hjelp oss å hjelpe» , likte siden , og la igjen en kommentar:

 Nå har jeg mailet frem og tilbake med jentene og skal avtale nærmere med de på torsdag. Jeg har nemlig bestemt meg for å blogge om overrekkelsen av klærne. Det er uteliggere i Oslo som skal varmes av jakkene til min mann i vinter og det MÅ jo dokumenteres!! For noen ildsjeler av noen damer som gjør dette arbeidet frivillig! Det står det respekt av! Her er bilde av siden deres….anbefaler ALLE å like den, bare klikk på bildet så kommer du dit:

Senere i dag kommer det innlegg fra Hammerfest. Er på vei nå, blogger fra flyplassen i Tromsø. Hører rykter fra nabobordet om sterk vind i området…håper de holer kjeft snart….jeg MÅ hjem i morgen! Skal til Bergen og NRK på onsdag for et intervju med FØRKVELD. GLEDER MEG!

By | 2017-03-16T07:08:31+00:00 24. oktober, 2011|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits