Nyter helgen

Endelig senker roen seg. Helgen er et faktum og jeg skal gjøre fint lite og ingenting. Har funnet meg en ny bok :

20111022-010441.jpg
…og skal sørge for trening og egenpleie utover det.

Det er travelt å starte AS, men det er så kjekt at jeg ikke får tid til å tenke på at hodet kverner mer enn det som egentlig er sunt.

På mandag reiser jeg til Hammerfest for å holde foredrag og workshop for næringslivet der. Jeg har aldri vært så langt nord og gleder meg virkelig til både sightseeing, møte med mennesker, møte med medbloggere, og ikke minst foredrag på en skole. Jeg elsker å holde foredrag!

Nå kryper jeg til køys selvom jeg egentlig burde følge med på Truls i Senkveld som sender «live» på nettet i 24 timer. Jeg digger den karen, ingen jeg ler så godt av som han! Enig? Han er en fest! Innovativt av Senkveld å gjøre et slikt stunt, selvom streameren deres var noe svak. De hadde vel ikke forventet sånn enorm trafikk. Nettet ruler, liten tvil om det!

20111022-011008.jpg
Rett ut på sofaen en sen fredagskveld. Skypet med en kar i Los Angeles som skal levere helsematvideoer til Helsematen.no! Blir så bra!! Designet på siden ble vi enige om idag og Robert Grinde er på saken as I blog.

God natt kjære leser. Setter pris på alle og enhver som stikker innom mine skriblerier!

By | 2011-10-22T01:18:55+00:00 22. oktober, 2011|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits