Sterk og viktig film

Lørdag kveld og jeg surfer innom Headweb. Genialt sted å leie film på nettet. Der oppdaget jeg filmen The Whistleblower. La meg godt tilrette i sofaen med headset på.
Det er sjelden filmer gjør så sterkt inntrykk på meg som denne gjorde. Ikke bare er den viktig på grunn av budskapet om menneskehandel, den sier og noe om enkeltmenneskets innsats, hvor viktig det er noen faktisk sier i fra. Det skjer mye rart rundt om i verden, det er helt sikkert. Skremmende å tenke på, og filmen etterlater en å ønske at det var noe en kunne gjøre. Men hva? Verdt å se, virkelig!

By | 2017-03-16T07:08:24+00:00 30. oktober, 2011|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits