Morgenstund er gull i grunn

Jeg er et A menneske, det er liten tvil om det. Jeg har aldri hatt noe imot å dra meg tidlig ut av sengen, men samtidig har jeg alltid har hatt problemer med å sove på dagen. Jeg blir ganske så misunnelig på de kan legge seg ned og sovne hvor som helst, når som helst. I faser hvor jeg jobber mye, som  nå om dagen, er søvn veldig viktig. Men da har jeg jo så mange tanker i hodet, ting jeg er redd for å glemme å gjøre, at jeg ligger å grubler halve kvelden/natten.

Sovner jeg tidlig kan du garantere at jeg våkner grytidlig for å forsette å gruble. Gjør meg egentlig ikke så mye, som i dag. Bestemte meg for å dra meg ut å trene kl 05.55 og gjett om det var deilig start på dagen. Jeg skal fra og med i dag legge meg tidlig for å stå opp tidlig. Være i seng rundt kl 22.00 og stå på rett før seks. Gjenstår og se om jeg får det til, men intensjonen i topplokket er ihvertfall at det skal gjennomføres.

Imorgen ettermiddag kommer herlige Jahne for å trene med en venninne og meg. Skal blogge om det imorgen kveld….digg å få en personlig trener hjem til seg….det skal jeg unne meg veien videre. Skal jo tross alt sykle Norge på langs neste sommer….må finne toppformen. Tjobing…nå venter friidrettstrening med min datter….første gang i dag. Håper hun har hoppetalentet til sin far som vant NM i høyde for junior i sin tid. Det var IKKE min greie…..jeg svømte. Hva driver dine barn med?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-11-01T18:21:02+00:00 1. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Anonym 1. november 2011 at 19:13 - Reply

    Notatbok ved sengen løser frykten for å glemme ting. 
    Jeg er B- (eller kanskje C-) menneske og liker ikke middagslurer… Så søvn skjer egentlig på kroppens premisser. Tror jeg.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits