Flotte barneklær

Jeg satt og surfet på nettet med min datter igår. Jeg har begynt juleforberedelsene og har bestemt meg for at det meste skal kjøpes online. Jeg er kjempefan av å få levert alt på døren for en slikk og ingenting. Elsker det! Nelly.com er gull å handle hos. Kanonservice, de leverer kjapt, svarer kjapt på kundehenvendelser og ikke minst får en gratis returlapp i posen så en enkelt kan sende ting tilbake. DIGG!

Min datter fant mange favoritter hos Nelly igår og valgte ut noen favoritter som hun ønsket seg til jul. Hun har god smak, det er sikkert.

Kjempesøte kjoler. Nr 1 får du HER, nr. 2 får du HER.

Koseklær er noe vi traver rundt i hjemme hver dag! DEILIG! Nr 3 får du HER, Nr 4 får du HER.

Dette var nok favoritten til skolebruk for hennes del. Nr 5 får du HER, Nr 6 får du HER.

Kanskje ikke supertrendy men alltid digg å finne en vinterdress som ikke koster skjorta! Nr 7 får du HER, UGGS kopien til en billig penge finner du HER. 

Bursdag/jule-skjoler…SÅ søte! Nr 9 finner du HER, Nr 10 finner du HER.

Jeg kommer til å lage noen slike innlegg veien videre. Dette er forslag for jeg så på Facebook og Twitter at mange takket for tips om butikkene. Jeg shopper mye online og har derfor mye erfaring fra dette….noe ikke alle har. Dette er såkalte annonselinker, men jeg er ikke sponset av butikkene for å skrive om produktene. Det er ene og alene jeg som plukker ut alt selv.

 

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:45+00:00 2. november, 2011|Categories: OPPLEVELSER|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Anonym 3. november 2011 at 13:05 - Reply

    Hva du kaller provisjonen du får for å omtale produktene er irrelevant. Dette innlegget er et brudd på norsk lovgivning om at all markedsføring skal merkes tydelig. At du har to linjer – der du faktisk tilbakeviser at det her er snakk om markedsføring – er ikke godt nok etter gjeldende praksis, jfr. bråket rundt bloggerne som drev med dette for et drøyt år siden.

    • Trine Grung 3. november 2011 at 15:09 - Reply

      Jo det er det. Det står at det er annonselenker og det er nok.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits