Noen skal pusse opp

Min partner i Chills, Leon, er en kreativ sjel. Han har alltid mange prosjekter selv om hovedgesjeften nå er firmaet vårt. Han driver blant annet med kjøp og salg av eiendommer, og han er en reser til å se muligheter. Dere har kanskje sett der vi har lokaler? Han eier bygget og har selv den kuleste funkisleiligheten i annen etasjen i bygget «vårt». Se bilder fra Chills sine lokaler her.

En stund tilbake kjøpte han et nytt bygg i Drammen. En gammel verneverdig sjøbod i Drammen som er det nye oppussingsprosjektet til han og konen Debbie. Her planlegger de å flytte og har alle planene klare. HJELP for en jobb! Hadde jeg gått inn i dette skuret uten hans kreative hodet ved min side, hadde jeg aldri sett muligheter. Han tegner og forteller med det engasjementet…..LIKER! Det er en diger sjøbod i dag på fire etasjer…..og de skal blande gammel plank med masse funkis. Jeg blir så imponert over mennesker som han. De kaster seg ut i det og tørr å satse. Respekt!

Ikke er han stinn i gryn men han er en reser på å finne midler. Gleder meg til å blogge fra dette prosjektet hans….for en ståpå kar, som på jobb i dag ikke har gjort en dritt. Han er så sliten. Vi kreative sjeler blir det siden hjernene ofte jobber 24/7. Kanskje de ikke så kreative og har det på den måten? Hva vet jeg….jeg kjenner meg selv best.

Bilder fra loftet. Her skal det bli stoooor festsal med utsikt rett ut i vakre Drammenselva.

Det er høyt ned. Mellom etasjene skal det komme glassgulv for å få mest mulig lys inn.

I enden av bygget strømmer solen inn.

 Jeg vet…det er vanskelig å få et inntrykk. men skal love deg å oppdatere underveis.

Jeg begynner mitt eget oppussingsprosjekt om veldig kort tid. Interiørarkitekten kommer på fredag. KJEMPESPENT!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:42+00:00 2. november, 2011|Categories: OPPLEVELSER|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Caroline Maria 2. november 2011 at 16:03 - Reply

  Det høres skikkelig kult ut 😀

 2. Trine :) 3. november 2011 at 10:38 - Reply

  Så kult 🙂 Kjempe fine lokaler dere har. Gleder meg til å følge dere videre! Virker som dere er en knall gjeng, som jobber godt sammen der alle kommer med fantastiske ideer til hva som funker. Masse lykke til videre!

  Mener jeg leste for en stund siden på bloggen din, at du og mannen skulle til å pusse opp hjemme.. Stemmer det? Er prosjektet lagt på is, eller er dere i gang?

  • Trine Grung 3. november 2011 at 15:08 - Reply

   Så kjekt du følger med! Joda, vi begynner snart og interiørarkitekt kommer imorgen. Weeeee gleder meg

 3. Beate 3. november 2011 at 11:42 - Reply

  Så spennende at dere skal leie inn en interarkitekt! Dette må du fortelle alt om, gjerne i detaljer, gleder meg! Skal pusse på f5-knappen frem til i morgen. …herregud. Jeg klarte å trykke f5, da jeg skulle skrive det… Satser på kaffen slår inn snart… 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits