Kule herreklokker

Kanskje noen julegavetips fra klokker.no for deg? Her er noen herreur som jeg likte veldig godt! Hvilken likte du best? Jeg liker at menn har litt kraftige klokker. Ikke noe mer å si om den saken!

Dette er min favoritt, kjøpt for en stund siden:

  1. Finner du HER
  2. Finner du HER
  3. Finner du HER
Jeg kommer gjerne med flere forslag til julegaver for jeg har funnet flere gromme nettsider hvor jeg garantert kommer til å handle presangene til min familie i år. Jeg digger å shoppe på nett og gjør det masse. Da slipper jeg ut av huset og klokker er en enkel ting å handle. Jeg liker når klokken skiller seg ut. Det er digg. Når du skal handle på nett er det digg med de nettbutikker som samarbeider med KLARNA. De gjør shoppingen enda enklere og kjappere. Keep it simpel sier nå jeg!
Reklamebaserte lenker
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:39+00:00 6. november, 2011|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. Cecilie 6. november 2011 at 17:22 - Reply

    Hehe, smooth reklame for Klarna 😉 Jeg elsker Kyboe-klokkene! Lånte en forrige mandag da jeg skulle kokkelere på God morgen Norge. Klarte nesten ikke levere den tilbake. Lånte den på ny her om dagen til et bilde – og fikk tilbud om å kjøpe den for en knallpris. Så nå har min mann kjøpt julegave til meg, men det tør jeg ikke si. Hihi 😉

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits