Jeg er i en prosess. Fornyelsesprosess. Det må jeg si først. Dette er STEG 1 i prosessen og jeg er er superhappy så langt. Det er VELDIG uvant, og mann+barn har enda ikke sett det. Weeee det blir spennende å høre deres dom!

Jeg går altså fra å være mørk til å bli lysere. Ikke blond helt enda, men lysere, med litt spill i kan vi vel si. Her startet jeg i dag:

Jostein hos Chi Hair var det som fikk jobben å «trylle» med topplokket!

Dette kalles avfarging. Det tar ut all den fargen som er for at ny skal feste seg. Gulp….ser helt grusomt ut, jeg kler IKKE gule toner i håret. Vi nærmer oss noe nå, her er vi i ferd med å føne det:

Imorgen skal jeg ordne håret selv, sminke meg og ta nye bilder. Gulp, dette er WAY uvant! Veldig spent på hva mann og barn kommer til å si….må liksom ta litt i det selv før jeg blogger bilder! Tenk hva de sier på jobb imorgen da!? De kommer til å få sjokk! Jeg fikk med meg et hav av produkter som skal hjelpe å holde håret kjølig. Det må visst til….blogger om det og i morgen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.