Idag starter prosessen. Jeg skal bli blondere. I alle år har jeg vært mørk på håret, men siden den gråe motorveien, som fordeler seg på begge sider av skillen, gjorde sitt inntog har jeg farget det i min opprinnelige farge. Den er mellom mørk brun og brun.

Jeg har lenge tenkt at jeg må gjøre noe for nå flyr jeg til frisøren hver 4 uke for å fikse problemet. Det er ille nå, rett og slett. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve å bli blondere….om irritasjonen blir mindre da. Det er jo klar det at jo mørkere jeg er jo synligere blir det.

Jeg skal i dag til Kari på Chi Hair i Drammen. Hun har klippet meg i mange år nå (tørr ikke begynne å regne….føler meg så gammel da høhø) og vi skal starte prosessen. Jeg sier ikke jeg skal bli like lys om Jenn over her, men noe i den retning….og jeg skal ha langt igjen. Skal blogge bilder i kveld…..HJELP! Håper det blir bra! Kari legger sikkert ut bilder på Facebooksiden til Chi Hair…den finner du HER. Flinke folk med mange kreative sjeler i salongen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.