Jeg blir blondere

Idag starter prosessen. Jeg skal bli blondere. I alle år har jeg vært mørk på håret, men siden den gråe motorveien, som fordeler seg på begge sider av skillen, gjorde sitt inntog har jeg farget det i min opprinnelige farge. Den er mellom mørk brun og brun.

Jeg har lenge tenkt at jeg må gjøre noe for nå flyr jeg til frisøren hver 4 uke for å fikse problemet. Det er ille nå, rett og slett. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve å bli blondere….om irritasjonen blir mindre da. Det er jo klar det at jo mørkere jeg er jo synligere blir det.

Jeg skal i dag til Kari på Chi Hair i Drammen. Hun har klippet meg i mange år nå (tørr ikke begynne å regne….føler meg så gammel da høhø) og vi skal starte prosessen. Jeg sier ikke jeg skal bli like lys om Jenn over her, men noe i den retning….og jeg skal ha langt igjen. Skal blogge bilder i kveld…..HJELP! Håper det blir bra! Kari legger sikkert ut bilder på Facebooksiden til Chi Hair…den finner du HER. Flinke folk med mange kreative sjeler i salongen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-11-07T07:00:50+00:00 7. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Grybw 7. november 2011 at 09:36 - Reply

  Jeg har gjort det samme som deg flere ganger, men ender alltid opp med brunt hår, fordi det rammer inn ansiktet på en helt annen måte… spennende å se om du beholder lysfargen…..

 2. hildestengelsrud 7. november 2011 at 10:05 - Reply

  lykke til med lysningen!
  jeg har tenkt litt på dette i det siste.. etter å ha lest hos deg… begynner å få samme problem med den motorveien… og det er irriterende alt..

 3. Jeanette 7. november 2011 at 10:11 - Reply

  Det blir sikkert kjempebra Trine:-) vurderer det samme her!! 🙂 får se hvordan du blir så kanskje jeg henger meg på……….God mandag!

 4. thile 7. november 2011 at 11:45 - Reply

  Jeg har startet med lysere hår, for ett år siden. Veldig fornøyd.
  Go for it!

  Lykke til.

 5. thile 7. november 2011 at 11:45 - Reply

  Motorvei – den er bra!!!
  Hvor tar du det fra??

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits