Ny på håret….hjelp

Dette er kjempe uvant. Jeg skvatt når jeg så meg i speilet tidlig imorges. Jeg var oppe klokken 0530 for å jogge, så du kan trygt si at hodet var i sovemodus når jeg entret neonlyset på badet! Jeg er «blond», eller brun, med en dash av oransj/gult. De på jobben likte det veldig godt, mann og barn har godtatt fargen selvom sønn var litt skeptisk. Det er IKKE ferdig enda…dette er en start for å finne hvilken farge som passer meg som «blond», eller blondere.

Hvis noen hadde ytret for noen år siden at jeg skulle bli blond så hadde jeg ledd. Jeg var svart i håret på det tidspunktet. Svart lissom. Det spørs om den perioden er en saga blott og at unge lovende har funnet sin vei videre. MEN jeg MÅ presisere at jeg er IKKE i mål! Dette er en start, men jeg liker starten!

Du ser at det endrer seg i litt i forhold til lyset…men det er lyst! Imorges vasket jeg det med sølvshampoo for å få frem kalde farger+at jeg dyttet det fullt av proteinkur. Det MÅ til for at håret skal tåle belastningen. Kari på Chi Hair sendte med meg posen full av produkter som jeg nå nesten skal spise til frokost. Oljen oppe til venstre er til å ha i håret etter vask FØR føning. Funket som en kule imorges…ikke tørt men litt annen struktur enn vanlig…det må sies. Hårkuren til Keune har jeg brukt lenge…elsker den! Jeg bruker den på datter og som sparer til langt hår. Den er kjempegod!

Nå…jeg er spent…..hva syntes du?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:35+00:00 8. november, 2011|Categories: OPPLEVELSER|20 Comments

20 Kommentarer

 1. Anettekg 8. november 2011 at 10:36 - Reply

  Kjempefin ble du, så det liksom ikke helt for meg siden du er såpass mørk, men veldig kledelig ble det! 🙂

  • Trine Grung 8. november 2011 at 10:43 - Reply

   Å takk! Viktig at det ikke er ferdig enda!

   • Bente Gjønnes 8. november 2011 at 16:37 - Reply

    Ja det tar litt tid før det endelige resultatet er der. Må sikkert gjøre det en gang til før du blir fornøyd. Har veldig lyst å gjøre det jeg og. Er like mørk som deg og disse grå stripene på midten dukker opp oss meg også. Veldig irriterende. Det er alltid gøy med forrandring og skulle du ønske å bli brunette igjen så går det også:)

    • Trine Grung 8. november 2011 at 16:38 - Reply

     Akkurat. Enkelt å bli brunette igjen, det er sikkert men jeg kommer aldri til å bli så mørk igjen. Tar dette i faser, dette er fase 1 🙂

 2. Gerdge 8. november 2011 at 10:37 - Reply

  Jeg syntes du er nydelig slik som du har vært jeg…du kler å være litt exsotisk..:)

  • Trine Grung 8. november 2011 at 10:43 - Reply

   Hm….går alltid å farge det mørkt igjen senere 😉

 3. Anknoph 8. november 2011 at 10:40 - Reply

  Jajaja…! Det kan da hende du kler blondt hår og du, skal ikke forundre meg, alt kler den smukke, er spent på videre, prøv enda blondere?;)

 4. hildestengelsrud 8. november 2011 at 10:45 - Reply

  Synes resultatet ble veldig bra jeg! Men skjønner at du må venne deg litt til det. 

 5. thile 8. november 2011 at 11:00 - Reply

  Du ble kjempefin, Trine! Jeg mener det. :o)
  Alt kler den smukke, vet du <3

 6. Nora 8. november 2011 at 11:14 - Reply

  MÅ FÅ LOV Å SI DU KLER DET MESTE MEN JEG SYNS DU KLER MØRKT HÅR ALER BEST:-)

 7. Ane 8. november 2011 at 11:59 - Reply

  Nå kom den fantastiske sprudlende delen av personligheten din frem. Du ser ikke så streng ut lenger. 😉

 8. Elin Severinsen 8. november 2011 at 15:00 - Reply

  Hmmm..nu blei æ veldig usikker på om dette var deg…kanskje jeg trenger å venne meg til det nye håret. Fint er det, men veldig uvant 😉

 9. Klemetkristiansen 8. november 2011 at 15:18 - Reply

  Hvis jeg skal gidde å blande meg må jeg være ærlig å si at du er MYE finere med mørkt hår.
  Ansiktet ditt blir grått og borte med lysere hår. Sorry, noen er brunetter og noen er blondiner.

  • Trine Grung 8. november 2011 at 15:51 - Reply

   Jeg ser den og er glad i mitt mørke hår. Bare litt stress m alt det gråe

 10. Anonym 8. november 2011 at 21:35 - Reply

  Du ble veldig annerledes, på en fin måte 🙂 Tror nok du kunne kledd å være litt mer blondere.  Det er rart hvordan ansiktuttrykk blir annerledes ettersom hvilken hårfarge man har.

 11. Heidi P 9. november 2011 at 08:31 - Reply

  Kjempe fin 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits