Jeg elsker å gå på kilehæler. Virkelig! Etter alle plagene jeg har hatt med leddene de siste årene, så er det forsatt et tåledd som krangler innimellom. Spesielt om jeg skulle velge noe høye hæler. Leddet får rett og slett ikke spillerom, mister følelsen og det kommer smerte. Det er bare et ledd som irriterer men det er nok.

Heldigvis for kilehæler! Det er noe med måten de er bygget på som gjør at jeg får ikke vondt! DEILIG! Spesielt liker jeg merket Nude sine sko, jeg har nå tre par. Jeg kjøpte for litt siden et nytt par på Heppo sin nettbutikk og jeg elsker de! Måtte ha noen svarte til tights og disser er for meg perfekt!

De er supre å gå i….blir aldri sliten i beina og INGEN smerter. Selv om jeg er 180 cm høy liker jeg tidvis å ikle meg litt hæler.

Jeg har kjøpt mine HER (annonselenke)

Disse beige kjøpte jeg ifjor og de er like gode å gå i!

Disse kan du kjøpe HER (annonselenke)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.