Chills AS ruller ut

Det er travle dager på jobb, men jeg må ærlig innrømme at jeg elsker det. Det å starte eget AS er på mange måter krevende og det er viktig å holde tungen rett i munnen. Heldigvis er jeg laget slik at jeg elsker å ha flere jern i ilden på en og samme tid, og den egenskapen kommer godt med om dagen.

Vi har nå ansatt daglig leder som skal holde struktur og orden på oss kreative (det trengs). To selgere er på plass etter denne videoen ble lagt ut på min blogg og spredt via sosiale medier. To bloggere er ansatt for å bidra i de kreative prosessene, og så er det oss grundere. Tilsammen er vi altså åtte stykker nå! En liten bedrift på så kort tid! Tjoho!!!

Vi har flere store kunder vi jobber for og derfor må vi jo være en gjeng. Jeg må bare si det høyt, JEG ELSKER DAGENE NÅ! Vi ler og koser oss på jobb, men jeg må innrømme at jeg sliter med å være «leder». Jeg blir nok litt for mye kompis. Noen gode tips? Jeg gir de jo arbeidsoppgaver og ser til at det blir gjort….jeg inspirerer og motiverer, gir de ansvar, oppgaver, prøver å være litt coach sånn at de lærer noe i alle prosesser. Noe mer en må tenke på?

Alt det administrative faller ikke på mine skuldre, heldigvis. Men jeg ønsker å være en leder som gjør at våre ansatte gleder seg til å gå på jobb. At hver enkelt føler seg sett og får oppgaver som de trives med å utføre. Det er så viktig! Og en må le mye, ha hyggelige kaffepauser innimellom all jobbingen, sladre litt og ikke minst blogge. Fordelen med å jobbe hos oss er at alle kan være så mye de vil på Facebook og blogg…..smooth!

Ha en deilig helg kjære leser! Imorgen retter jeg nesen mot Tromsø på dagstur. Blogger om det imorgen….svært arrangement som jeg er ansvarlig for med norges største bloggere.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:33+00:00 10. november, 2011|Categories: OPPLEVELSER|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Partly Yours 10. november 2011 at 19:53 - Reply

  Jeg er daglig leder i et norsk firma som produserer nettsider (hovedsakelig user content) og applikasjoner for iOS og Android. Vi har kontorer i 11 land, og har noen av verdens største selskaper på vår kundeliste (apper). Ved vårt hovedkontor her i Oslo jobber det 25 mennesker, og de har masse fritid og kan bruke sosiale medier (Facebook, Twitter osv.) så mye de ønsker i arbeidstiden, og hvis jeg skal gi deg ett godt tips, må det bli: DRA PÅ TURER. Våre ansatte drar ukentlig på bedriftsbesøk osv., og der må du som leder vise seriøsitet og makt. Smil og vær glad resten av uken, men viser du seriøsitet og makt når du er ute i feltet, behandler de deg mer som en sjef og ikke kompis 😉

  • Trine Grung 10. november 2011 at 20:19 - Reply

   TAKK! Akkurat det gjør jeg i dag så da har jeg gjort noe riktig! Kjekk prosess og setter pris på råd! Jeg er aller mest opptatt av trivsel og at hver enkelt føler seg sett. At de får oppgaver som utfordrer og utvikler de, samtidig som de er i tråd med interesserfelt. Krysser fingrene får at dette går bra!

 2. L-e-mi 10. november 2011 at 21:40 - Reply

  Ser ut for at du kommer til å klare dette med glans Trine  slik som du legger det opp 🙂 De ansatte liker å bli sett og ha det moro på jobb, da yter de maks. Jeg har en leder  som du beskriver og jeg ønsker alltid å stille opp for henne når det måtte være, dag, kveld, helg  og har samtidig dyp respekt for henne som leder, menneske og venn.

  • Trine Grung 10. november 2011 at 22:16 - Reply

   Så bra! Da forsetter jeg i samme steamen 🙂

 3. Thora Soot 10. november 2011 at 23:27 - Reply

  Trine! Så flott! Jeg tror det er viktig at du holder humøret oppe, men at du er streng på tider, innleveringer og frister. Ikke godta forsentkomming til noen møter. Sett av tid til småprat, ikke ha det hele tiden. Jeg tror det er viktig å ikke være kompis, da kan de unnskylde dårlig arbeid og tro det går greit. Om du ønsker dette skal vokse seg stort, må det ha en solid grobunn! Lykke til =D

  • Trine Grung 11. november 2011 at 05:18 - Reply

   Å takk! Gode tanker som jeg tar m meg videre!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits