Jeg har funnet en side som har så mye rart. Den heter CoolStuff og her er det noe for enhver smak. Første gang jeg surfet siden fikk jeg litt Nille følelse. Ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting…heller mye ting. Men jammen fant jeg ikke noen geniale småting og har handlet en del julegaver der til en rimelig penge. DET liker vi!!

Bare sjekk denne matboksen. Datteren min klager alltid over klamme skiver på skolen….IKKE nå mer for denne er MED fryse-element:

 Kjøper HER    

Genial løsning med vekt OG litermål i samme:

 Kjøper HER

Genial koppvarmer på jobb hahaha for oss datageaks

 Kjøper HER

Denne vekten har jeg selv. Den er GENIAL! Jeg lastet inn programmet på dataen, så når jeg veier meg oppdaterer vekten seg automatisk via WIFI nettet. Hvor KULT er ikke det!!!? Jeg er gadgetfreak ja!

Kjøpes HER

 

Alle lenkene er annonsebaserte. 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.