Min favoritt bodylotion

Jeg har alltid slitt med tørr hud og endel eksem har jeg hatt i perioder. Jeg vil bare skrive en kort anbefaling av en bodylotion. En tid tilbake fikk jeg et tips på bloggen om et merke som heter Jason. De har hud og hår produkter. Jeg har kjøpt hele serien, altså en shampoo, balsam, såpe og bodylotion. I alle år har jeg brukt Biotherm sin bodylotion siden jeg reagerer lett på ulike merker, men endelig har den blitt erstattet av en rimeligere variant.

Jeg reagerer nemlig IKKE på Jason og jeg bare elsker denne kremen. Virkelig! Liker og at det er såpass store flasker….praktisk. Bare et lite tips fra meg! Nettbutikk Shopping4Net har dette merket. Jeg har skrevet om Jason før…les gjerne HER. Hodebunnen har roet seg etter jeg begynte å bruke dette merket…for min del ihvertfall.

Denne kan du kjøpe HER , dusjsåpen er like god og den  får du HER , shampoo får du HER og balsam HER 

(annonselenke)

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-11-12T08:11:48+00:00 12. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. FrkReyes 12. november 2011 at 08:11 - Reply

  Kan man bruke den i ansiktet da? Robin har begynt å bli veldig tørr i ansiktet ettersom kulden trer inn på Majorstuen stakkkars..

  • Trine Grung 12. november 2011 at 08:14 - Reply

   Den er ganske mild så jeg vil si ja. Jeg bruker den på mine barn ihvertfall…nesten ikke parfyme i den heller

   • FrkReyes 12. november 2011 at 08:20 - Reply

    Ok.. Skal se om jeg finner den på apoteket. Han er jo mann og nekter å bruke «fin fine» produkter som han selv kaller det. Kanskje han godtar denne. Takk Trine.

    • Trine Grung 12. november 2011 at 08:24 - Reply

     Det ligger lenker i innlegget hvor du kan kjøpe den på nett. Mye lettere…jeg handler alt på nettet nå jeg. Og fordi jeg ikke har tid å gå i butikker. Se linker under bildet. Apotek har den ikke….helsekost

 2. Nina-lg 4. mai 2012 at 22:45 - Reply

  Hei Trine! Ser at dette er et gammelt innlegg, men spør her likevel. Har du prøvd Vaseline Intensive Care aloe vera? Jeg får nemlig uren hud av den i likhet med noen andre kremer, og er derfor litt skeptisk til at Jason er en aloe vera krem. Aloe vera skal vel egentlig ikke tette porer, men har bare litt dårlig erfaring… Tror du likevel denne kremen er «safe» for meg? 🙂 

  • Trine Grung 4. mai 2012 at 23:27 - Reply

   Jeg tror ikke det er aloe Vera du reagerer på men andre ingredienser i kremen. Jeg hadde prøvd Jason. Den er knall for meg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits