Video fra Tromsøtur

Jeg hadde en utrolig morsom tur til Tromsø for å treffe de unge bloggerne som er en del av Bloggteamet som Chills skraper sammen. Hvorfor? Det er hemmelig en stund til….lanseres i 2012. På turen min igår laget jeg en video, håper du liker den:


 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:09:22+00:00 12. november, 2011|Categories: OPPLEVELSER|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Nora Hogseth 12. november 2011 at 19:28 - Reply

  Er Frida datteren din?

 2. Hege 12. november 2011 at 22:40 - Reply

  Det finnes jo så mange gode bloggere, håper du tar med noen i teamet ditt som ikke bare appelerer til fjortisene.. Jeg blir gal av de jentene… De har ikke bare positiv innflytelse på dagens ungdom… Ikkje braaa…

  • Trine Grung 12. november 2011 at 22:44 - Reply

   Her er det rom for alle. Vi er alle forskjellige og det heier vi på

 3. Tanya 13. november 2011 at 17:01 - Reply

  hvis du snakker om at det er rom for alle? hvorfor jobber du bare med rosablogging da? Du hadde jo vært perfekt for å fronte det å være voksen og blogger. men hele chills retter jo seg på rosablogging. Men skjønner jo egentlig det, der er pengene.

  • Trine Grung 13. november 2011 at 17:23 - Reply

   Jeg gjør nå ikke noe annet å fronte det å være voksen og blogger. Det er ytterst få som vet hva Chills gjør og hvem de retter seg mot. I hovedsak er det faktisk bedrifter, ikke bloggere. Teamet skal ha en egen rolle.

 4. Sandip 13. november 2011 at 18:49 - Reply

  Hva heter den sangen du brukte i videoen? 🙂

  • Trine Grung 13. november 2011 at 19:22 - Reply

   Står i starten av videoen….PINK og låten Raise your glass 🙂

 5. Anita Eide 14. november 2011 at 17:12 - Reply

  Så ut som en koselig tur! Men skjønner ikke hvorfor disse jentene skal få så mye oppmerksomhet. Enkelte bloggere, som for eksempel din venninne Caroline/fotballfrue, legger ned mye i bloggen. Det hun gjør er stort sett gjennomført, og hun gjør en god del research. De gjør ikke disse fjortisjentene som ligger på topplista til blogg.no De skriver akkurat som de fleste andre, og de gjør ikke store innsatsen for å tjene alle de pengene de tjener. Synes de rett og slett de får for mye oppmerksomhet for å gjøre ingenting. 

  • Trine Grung 14. november 2011 at 17:19 - Reply

   Tildels enig men her ønsker jeg å bidra. Hjelpe de å utvikle bloggen

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits