Salg på sminke

Jeg har i mange år sverget til mineralsminke. På grunn av rosaceaeksemen jeg har i ansiktet skal jeg ikke ha oljebasert sminke og derfor er mineralsminke perfekt for meg. Alle burde egentlig bruke det siden det ikke belaster huden på noen måte og er mye penere på enn mye annet med olje som fort glinser.

Jeg har flere favoritter når det kommer til mineralsminke, både Jane Iredale, GLO og ID er bra produkter. En ting som er viktig når en skal legge sminke er gode koster. Derfor vil jeg gjerne anbefale dette settet som jeg fant på tilbud. Produktene er bra og ikke minst får du med deg veldig bra koster! Vinn vinn. Digg julegave å gi til en tenåringsjente som GARANTERT blir superhappy. Jeg har kjøpt to esker til de i min slekt. Tjoho!

Her er både øyenskygge, rouge og lipgloss OG gode koster. Nydelige nøytrale farger. LIKER!

Jeg har kjøpt min HER   annonselenke
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:04:47+00:00 14. november, 2011|Categories: PERSONLIG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Marie Nord 15. november 2011 at 21:03 - Reply

  du vet det at i den sminken der er det visst noe talcum bismuth som irriterer huden noe jævlig… de er veldig flinke på markedsføring, men sminken er ikke bra for deg. jeg fikk utslett etter en stund… gitt! 

  • trude 16. november 2011 at 00:11 - Reply

   Tror du virkelig Trine har testet dette? nei 🙂 Dette kalles reklame vettu Marie.

   • Trine Grung 16. november 2011 at 06:48 - Reply

    Faktisk feil. Jeg har alle tingene i settet om jeg ikke har kjøpt selve settet. Jeg har omtrent hele serien til ID skjønner du. Helt unødvendig å hoppe til slike konklusjoner

    • Sjefenpaajobben 19. november 2011 at 21:45 - Reply

     Heter ikke id lenger trine. Kun bare Minerals.

     • Trine Grung 19. november 2011 at 21:54

      Ok…skal fikse det senere

 2. Kristine 10. desember 2011 at 00:25 - Reply

  Hvilket produkt anbefaler du? Bruker Rozex krem jeg fikk her http://www.oslohudlegesenter.no/hudsykdommer-n-s-rosacea.html. Hva er beste kremen mot rosacdea?

  • Trine Grung 10. desember 2011 at 07:38 - Reply

   Jeg bruker kun mario Badescu sine produkter som jeg kjøper på nettet. Den ene kremen som heter control ceeam har hjulpet flere av mine lesere. Virkelig verdt et forsøk

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits