Jeg har i mange år sverget til mineralsminke. På grunn av rosaceaeksemen jeg har i ansiktet skal jeg ikke ha oljebasert sminke og derfor er mineralsminke perfekt for meg. Alle burde egentlig bruke det siden det ikke belaster huden på noen måte og er mye penere på enn mye annet med olje som fort glinser.

Jeg har flere favoritter når det kommer til mineralsminke, både Jane Iredale, GLO og ID er bra produkter. En ting som er viktig når en skal legge sminke er gode koster. Derfor vil jeg gjerne anbefale dette settet som jeg fant på tilbud. Produktene er bra og ikke minst får du med deg veldig bra koster! Vinn vinn. Digg julegave å gi til en tenåringsjente som GARANTERT blir superhappy. Jeg har kjøpt to esker til de i min slekt. Tjoho!

Her er både øyenskygge, rouge og lipgloss OG gode koster. Nydelige nøytrale farger. LIKER!

Jeg har kjøpt min HER   annonselenke
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.