Blonds have more fun

Jeg begynner virkelig å tilvenne meg mitt nye hår. Jeg har gått fra å være svart til å bli blondere enn jeg noen gang har vært. Eller mørk brun var jeg før, svart var når jeg var yngre. Det er mange som ikke kjenner meg igjen og det er litt morsomt. De ser på meg to ganger før de hilser….fun. Men om det er mer gøy med blondt hår vil tiden vise…gleder meg til sommeren høhø.

FØR

ETTER

  

Nå er jeg på kontoret med gutta mine, Ida og Belinda er på vei til en kunde i Sigdal for å lage video. Jeg var på middag med gode venner på lørdag og der var en mulig investor. Han digget ideene mine og gjett om jeg ble yr! Han kommer neste onsdag…..tjoho!

  

  
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:02:12+00:00 15. november, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Heidi P 15. november 2011 at 09:59 - Reply

  Synes du kler det håret veldig jeg…. Supert 🙂

  • Trine Grung 15. november 2011 at 10:41 - Reply

   Wiii er mer og mer fornøyd og trives med det!

 2. thile 15. november 2011 at 10:01 - Reply

  Smaken er som baken…Men Trine, vær så snill, hør på meg, du er så flott med din nye hårfarge:-)

 3. Anonym 15. november 2011 at 13:06 - Reply

  Syns du kler mørkt og blondt hår jeg Trine. Du er allsidig!

 4. Jorunn 15. november 2011 at 22:05 - Reply

  Sigdal? Som i min barndomsplass? Spennende 😀 Jeg synes du kler både mørkt og litt lysere hår jeg. Fin 🙂

  • Trine Grung 16. november 2011 at 06:49 - Reply

   Jepp. Vi jobber m Blink Hus og de har butikk på Sigdal

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits