Oppussingen av huset vårt starter hvert øyeblikk. Vi har bestemt oss for å ta hele annen etasje før jul. Noen vegger skal flyttes, alt skal males, nye møbler på plass…i det hele tatt mye som skal gjøres!

Idag kastet ungene og jeg 8 søppelsekker med ting som bare var i veien på rommene deres. Min datter er samler av rang…alle papirer skal tas vare på og jeg får helt angst! Jeg HATER slikt rot….så jeg sendte henne på trening og kastet over en lav sko. Ikke ting som jeg vet hun vil få glede av som voksen eller bruker i det daglige. Kun alt det andre og det var jammen en del!

VI har en barnehage nede i gata og de skal få mange av hennes gamle leker. Alt er i god stand og innen hun får barn selv er jeg sikker på at babysengene ser helt anderledes ut. Er du flink til å ta vare på ting fra da ungene var små? Jeg har en kiste til hver hvor jeg samler ting av affeksjonsverdi. De skal begge få hver sin når de en gang flytter ut. Babystrikketing, tepper, kort, papirer etc etc. Det blir de sikkert glad for en gang i fremtiden.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og skal krype tidlig til sengs. Imorgen er det morgentrening før jobb og trening på kvelden med herlige Jahne. DIGG! Gleder meg til imorgen….veldig viktige møter i Oslo for CHills sin del! Tjoho!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.