Sofa er viktig å ha

Oppussingen av huset vårt starter hvert øyeblikk. Vi har bestemt oss for å ta hele annen etasje før jul. Noen vegger skal flyttes, alt skal males, nye møbler på plass…i det hele tatt mye som skal gjøres!

Idag kastet ungene og jeg 8 søppelsekker med ting som bare var i veien på rommene deres. Min datter er samler av rang…alle papirer skal tas vare på og jeg får helt angst! Jeg HATER slikt rot….så jeg sendte henne på trening og kastet over en lav sko. Ikke ting som jeg vet hun vil få glede av som voksen eller bruker i det daglige. Kun alt det andre og det var jammen en del!

VI har en barnehage nede i gata og de skal få mange av hennes gamle leker. Alt er i god stand og innen hun får barn selv er jeg sikker på at babysengene ser helt anderledes ut. Er du flink til å ta vare på ting fra da ungene var små? Jeg har en kiste til hver hvor jeg samler ting av affeksjonsverdi. De skal begge få hver sin når de en gang flytter ut. Babystrikketing, tepper, kort, papirer etc etc. Det blir de sikkert glad for en gang i fremtiden.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og skal krype tidlig til sengs. Imorgen er det morgentrening før jobb og trening på kvelden med herlige Jahne. DIGG! Gleder meg til imorgen….veldig viktige møter i Oslo for CHills sin del! Tjoho!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-11-15T21:06:33+00:00 15. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. thile 15. november 2011 at 21:06 - Reply

  Herlige Trine! Søt du er, når du gjesper ,’o)

 2. L-e-mi 16. november 2011 at 10:41 - Reply

  Jeg har vært og er til dels ennå en samler, dessverre. Jeg prøver å ta meg sammen å kaste eller gi bort ting, klær osv. som jeg ikke har sett på eller benyttet det siste året. Gamle papirer har jeg alltid tatt vare på,  men forstår i grunn ikke hvorfor. Det må være en form for sykdom denne samlemanien. Jeg ble inspirert nå og skal sette igang å få ryddet og kastet alt som bare har ligget i esker og hyller og tar opp plass. Ønsker alle en supergod onsdag.

  • Trine Grung 16. november 2011 at 22:44 - Reply

   Vi må alle kaste mer! Vi tar vare på altfor mye…meg selv inkludert. Men datter slår meg hehe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits