Vi skal pusse opp!

Jeg gleder meg som en unge! Prosessen «Vi pusser opp» starter innen få dager og jeg skrev litt om det i innlegget igår.  Annen etasjen skal til pers først og jeg er i gang med å rydde i papirer og rot 12 år tilbake. Herregud så mye en samler opp igjennom årene….sånn i tilfelle liksom! Jeg finner papirer og ting jeg ikke har sett på, eller lett etter, på sikkert 8 år! Jeeez.

Vi har og bestemt oss for å kvitte oss med møblene oppe siden det skal bli en litt annerledes stue nå. Annonsene finner du på FINN her. Noen bilder kan jeg vise deg:

Vi gleder oss veldig alle fire og spesielt sønn og datter som skal begge få sine egenvalgte fordeler i annen etasjen. Dette er superspennende! Penger er spart, nå skal huset fikses! Jeg er så spent og yr at jeg ikke helt klarer å roe meg! Jeg elsker å pusse opp/ommøblere/fornye!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-11-16T17:42:50+00:00 16. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

 1. Anonym 16. november 2011 at 19:53 - Reply

  Elsker slike prosesser 🙂 
  Men siden jeg har det slik jeg vil ha det nå på mine 21 kvm, 
  så får jeg nøye meg med å følge med på hva andre finner på 😉

  Skal du vise bilder underveis?

  • Trine Grung 16. november 2011 at 22:43 - Reply

   Jepp. Blir masse bilder før, under og etter 🙂 gleder meg så masse

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits