Jobbedag i Oslo

Jeg sa det akkurat til jentene «mine»…jeg ELSKER dagene vi har sammen. Jeg vet jeg skriver dette ofte, men det stemmer på en prikk! ALT jeg har tenkt, illustrert, visualisert for meg selv de fire siste årene er i ferd må å realiseres! Det er så kjekt!

Idag har vi hatt møte med et stort olje- og energiselskap. Vi i Chills lærer de opp på sosiale medier, og står bak et STORT konsept de lanserer i 2012. De likte ALLE ideene og vi var i møte med kommunkasjonsdirektøren og HR direktøren. Stor stas!

Her er jentene «mine»:

Ida og Belinda. LIKER!

Vi har hatt arbeidsdag i Oslo. på Thank God its Friday, og ikke minst hatt møte med Rachel Nordtømme. Herlig jente! Deilig å jobbe på denne måten. Er laptoen med så kan vi sitte hvor vi vil….føler meg priviligert! Virkelig. Rachel har den sykeste telefonen ever……veide et tonn! Sukkertoppmobil sier nå jeg!

Jeg må trene litt hver dag og siden jeg er A menneske av rang er jeg tidlig opp og legger bak meg noen kilometer på asfalt før alle andre har stått opp. Vekkerklokken skriker etter meg 0555 og jeg er ute 0605. Det går faktisk veldig bra!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:23:46+00:00 17. november, 2011|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits