Jeg innvilget meg selv en fridag idag og gjett om det gjorde godt! Lest bok på cafe, lunsjet med god venninne og ikke tenkt på Chills i det hele tatt. Eller…litt. Det ble noen mailer fra mobilen men det var alt. Lover.
Jeg har og gjort klar negler. Jeg er ikke noen jålegeit men dette synes jeg er pent. Liker du fransk manikyr?

20111118-163728.jpg

Jeg sitter i skrivende stund i bilen og blogger fra IPhonen. Liker! Hytten venter på meg/oss og gjett om jeg gleder meg! Godboken er med, dataen ligger igjen hjemme. Satser på å pynte bordet og sitte lenge til bords ikveld!

20111118-163935.jpg
På tirsdag skal jeg til Voss! Aldri vært det før og gleder meg! Skal holde foredrag om sosiale medier på Blink Hus sin konferanse. Gleder meg til det!

20111118-164120.jpg
Handleliste. Vi starter å pusse opp/strong> huset på tirsdag!!!!!!!!! Gleder meg så masse!!!!!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.