Endelig! Julebordkjolen er i boks…en av disse tre entrer postkassen innen få dager! Gjett hvilken! Jeg liker egentlig alle tre, men den i midten er kanskje litt for en yngre garde? Uansett liker vi Ricco Vero….de har mange fine ting, selvom de har litt å lære hva størrelser angår. Det er ikke alle kjolene jeg passer hos de….tydelig laget for syltynne Frognerfruer og ikke «dama i gata». Eller kanskje det er jeg som må gå ned i vekt?

Hvilken likte du best? Den svarte finner du her, den blåe her og den brune her. Sukk….burde få meg alle tre. LIKER! Men har kjøpt meg en favoritt…gjett hvilken?

Annonselinker
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Hvordan skape endring og våge mer?

Kanskje kan min reise inspirere deg? Jeg sender ut mail gratis hver søndag.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.