Spotify på kontoret

Enn så lenge har vi ikke egne kontoret i CHills. Vi har et fellesskap som er ganske stort og praten går løst innimellom. Jeg kjenner behovet for å rømme inn i min egen verden og konsentrere meg. Da er jeg glad for Spotify! Jeg elsker å jobbe til musikken på denne listen som jeg har kalt for Mikke Mus koz. Ikke spør hvorfor den heter det….det er hemmelig.

Klikk på bildet så kommer du til min liste! Tjoho! Jeg gleder meg til den dagen vi har egne kontorer og kanskje jeg har et eget kontor. VI har jo et kontor nå men det er midlertidig. Vi skal inn i Drammen sentrum et eller annet sted innen sommeren 2012 for da skal kollega Leon overta lokalet vi har nå. Han skal bygge leilighet her og heldiggrisen de som overtar! Nå skal jeg hoppe inn i musikken min igjen…ha en finfin dag da!

Det ser ut som jeg kjeder meg i hel. Nyter bare musikken 😉

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-11-24T14:35:27+00:00 24. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|4 Comments

4 Kommentarer

 1. Tanya 24. november 2011 at 20:52 - Reply

  flytt kontoret til Oslo?? kanskje?

  • Trine Grung 24. november 2011 at 23:11 - Reply

   Orker ikke å pendle. Alle MÅ ikke være i Oslo 🙂

 2. Heidi 25. november 2011 at 12:05 - Reply

  Tusen takk! En god mix av mye fra min Spotify, så supert at du har laget en liste. Morsomt at flere har mixen Dagsland/Keziah Jones. To store favoritter! Ha en fin dag da du! Hilsen stormfulle vest:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits