Enn så lenge har vi ikke egne kontoret i CHills. Vi har et fellesskap som er ganske stort og praten går løst innimellom. Jeg kjenner behovet for å rømme inn i min egen verden og konsentrere meg. Da er jeg glad for Spotify! Jeg elsker å jobbe til musikken på denne listen som jeg har kalt for Mikke Mus koz. Ikke spør hvorfor den heter det….det er hemmelig.

Klikk på bildet så kommer du til min liste! Tjoho! Jeg gleder meg til den dagen vi har egne kontorer og kanskje jeg har et eget kontor. VI har jo et kontor nå men det er midlertidig. Vi skal inn i Drammen sentrum et eller annet sted innen sommeren 2012 for da skal kollega Leon overta lokalet vi har nå. Han skal bygge leilighet her og heldiggrisen de som overtar! Nå skal jeg hoppe inn i musikken min igjen…ha en finfin dag da!

Det ser ut som jeg kjeder meg i hel. Nyter bare musikken 😉

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.