Noen favorittbøker

Jeg ser at det slår ann at jeg tipser om ting. Jeg ser jo at trafikken går ut av mine sider og over på de eventuelle sidene jeg linker til så derfor forsetter jeg. Jeg shopper mye online og bøker er ihvertfall helt ufarlig. Ingen størrelse å ta hensyn til, kun pluss sider.

Jeg leser mye og har alltid gjort det. Min far introduserte meg tidlig til krimbøker og siden har jeg vært hekta. Jeg elsker spenning og jeg erindrer min bestefar som lærte meg hvordan jeg skulle avsløre plottet i detektimen. Han fortalte meg hvordan jeg skulle knytte musikken opp til spenningen i filmen, hvilke teorier jeg skulle lete etter , og ikke minst hvordan jeg tidlig kunne lete frem hvem skurken er.

I perioder sluker jeg en bok i uken, samtidig som jeg må innrømme at sosiale medier stjeler mye av tiden min som ellers ble brukt til å skumme linjene i nok et mesterverk. Det finnes mange gode krimbøker, her er fire som jeg har lest to ganger. LIKER. Jeg har nå introdusert sønnen til Harlan Coben så får vi se hvordan det går. Han elsker politiserier på tv så kanskje spennende krimbøker vil fenge? Han kan ikke BARE lese fotballbøker/blader!!!

Val McDermid HER, Harlan Coben HER, HER og HER. Digge gaver og koster ikke skjorta. Perfekt til tenåringsjenter og gutter ihvertfall!

Dette er bra bøker for de mellom 10-16 år. Datter holder på med dødslekene nå og flere på hennes trinn (6) klarer ikke å legge denne fra seg! Veldig bra bok, selv for oss voksne!! Ingvar Ambjørnsen HER, Dødslekene HER, oppfølger Opp i Flammer HER, og Skitne triks HER  (annonselenker)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:08:08+00:00 25. november, 2011|Categories: PERSONLIG|5 Comments

5 Kommentarer

  1. Aina 25. november 2011 at 11:24 - Reply

    Må ikke glemme bøkene til Jo Nesbø og Camilla Läckberg…. Snømannen til Jo Nesbø ble lest i bilen fra København til Moss, ja hele boka, slukte den:)

  2. Sersjantnilsen 30. november 2011 at 08:32 - Reply

    Harlan Coben er utrolig bra forfatter. Bøkene er virkelig avhengigskapende 🙂

  3. Trym Thune Flygel 4. desember 2011 at 22:22 - Reply

    Takk for Inspo til bøker jeg kan lese! Men har du lest Gert Nygårdshaug, tror Mengele Zoo er en av de, om ikke den, beste boken jeg har lest. Begynner på Himmelblomsttreets muligheter nå, jeg gleder meg!!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits