Viktig med fornøyde kunder!

Nå ble jeg superstolt og veldig glad på en og samme tid! Jeg skriver jo ofte om reisene land og strand rundt med foredrag om sosiale medier. Jeg elsker å inspirere folk til å se mulighetene på sosiale medier og bruker MYE tid på å videreutvikle foredragene mine. Jeg bygger det opp med seriøst innhold,  underholdning, viser lytterne eksempler som jeg mener funker og ikke minst forteller jeg deler av min egen historie.

Chills AS har Blink Hus som kunde og denne uken var jeg på Voss for å inspierere gjengen før vårt første konsept lanseres. Idag kom disse ordene på mail fra daglig leder i BLink Hus Sigdal:

Byggebransjen er kjent som en traust og tradisjonell bransje, og flere har prøvd å overbevise de «gamle» traverne i bransjen om at sosiale medier og «internetten» er framtid, at vi må løse litt opp og ikke bare være seriøse. Ingen har helt klart å bryte gjennom den høye og tykke muren av skepsis…….men så kommer Trine Grung. Hun overtar podiet; et «fyrverkeri» av en foredragsholder!  

Jeg er fascinert over måten Trine «tar» publikum fra første stund; hun er dønn ærlig, snakker et språk som ALLE forstår. Et språk som er enkelt og til tider «på-kanten-røft», og flere ganger tenkte jeg; «Ups!!!!  Gikk hun for langt nå?». Men med sin humor og ærlighet klarer hun å «gå fri», uten å fornærme noen….OG, ikke minst;  hun når inn til den mest trauste og skeptiske tilhører i salen.  Hun skryter i full åpenhet av seg selv og hva hun har oppnådd, og det bør flere lære av – det er så befriende å treffe mennesker som TØR være stolt av seg selv! Hennes uhøytidelige væremåte og glødende engasjement smitter over på alle i salen! Selv om sikkert ikke alle er enige i hennes syn på vår verden og hvordan den vil se ut i framtida…..

Vi vil nok aldri bli så GALE i vår bransje som hun vil vi skal være; men hun har definitivt åpnet en dør, skapt forståelse og engasjement, og klart å overbevise oss (i alle fall de fleste av oss…)om at vi ikke kan styre den digitale verden – at vi må henge på – og at det er lov å tenke utenfor boksen og ikke være så j…….. seriøse hele tiden!

Takk Trine; for engasjementet og din overbevisende og ærlige opptreden – du traff midt i BLINKen!!! 

Med vennlig hilsen

Janne Strandbråten

Daglig leder

Blink Hus Sigdal as

Dette gjør jobben jeg gjør hver eneste dag verdt å satse videre på! Jeg er i dag en veldig stolt blogger og grunder av eget selskap. TJOHO!!!!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:01:55+00:00 29. november, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Jannes Tapas 29. november 2011 at 13:56 - Reply

  All grunn til å være super stolt!! Gratulerer så mye med flotte tilbakemeldinger,-er jo det som får en til å fortsette og bli inspirert videre. Er jo en viktig del av jobben å få tilbakemeldinger,-også negative.da blir man bare bedre! Skulle gjerne vært på et foredrag en gang. Jeg har meldt med deg før, og jeg startet firma alene i september, det går så det ryker-og jeg er veldig stolt av det!!og så moro, mye mye jobbing med nå er det jo for meg selv og jeg realiserer drømmen min:))) Men selvfølgelig er det utfordrende og mange ganger  ting ikke går som JEG vil, men lærer av alt,-og jeg har troen og det moro,-er det som gjelder:D

  • Trine Grung 29. november 2011 at 14:01 - Reply

   Det er kjempegøy! Jeg hadde blogget om det kom negative tilbakemeldinger…det må en leve med! Enn så lenge har jeg ikke opplevd det! Puh 😉

 2. Ane 29. november 2011 at 14:06 - Reply

  Du ER flink, og det har jeg sagt hele tiden, også når bakkene har vært bratte og fjellene vanskelige å bestige. Denne tilbakemeldingen fortjente du til de grader og den skal du nyte til det fulle. For den sier se om hvem du er og hvordan du har funnet din plass, og din bransje. Dette KAN du, dette er du BEST på. 🙂 Gratulerer kjære deg. Unner deg absolutt dette!

  • Trine Grung 29. november 2011 at 14:13 - Reply

   Naaah tusen takk!! Nå ble jeg enda gladere Ane! Tusen takk!

 3. Laila 29. november 2011 at 14:30 - Reply

  Bravo, Trine, så utrolig flott! Kjekt å lese om din suksess. Dritkult 🙂

 4. Ingvild 4. desember 2011 at 19:51 - Reply

  Hei Trine

  Det var en fornøyelse å lese kommerntarene fra daglig leder i Blink Hus Sigdal as gav deg. Siden jeg kun har  hørt deg i radio/tv, så kan jeg levende forestille meg at det var en god stemning å sitte i salen å få høre deg holde ditt foredrag. Jeg er en ivrig leser av bloggen din og jeg syntes du er god i det du holder på med.

  Jeg ønsker deg og din familie en god og fredfult julefeiring.

  Mvh

  Ingvild

  .

  • Trine Grung 4. desember 2011 at 20:35 - Reply

   Tusen takk Ingvild! Blir alltid glad når faste lesere kommenterer! Fredelig jul til dere og 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits