Blogging fra jobb

Igår kveld, må nesten starte med det, hadde jeg mitt førte møte med egen personlig trener. Hjemme. DET var så digg! Jahne heter hun og du finner siden hennes på Facebook HER. Hun kommer til meg hver onsdag klokken 19 fremover for å hjelpe meg tilbake i toppform. GJETT om jeg svettet? Så det rant! Utrolig digg å slippe å dra ut i en travel hverdag.

Dette er Jahne. Hun stråler sunnhet og helse….og er over 50 år! Hvem skulle tro det!!????

Jeg vet bildet er litt skurrete, men min venninne (ja, vi er to som deler på det) var så skjelven i hendene når hun tok bildet etter endt treningsøkt. Jeg skal få laget noen videoer av dette snart. Det var så gøy! I min egen loftstue liksom….og alt jeg har kjøpt inn på forhånd er en vektstang med muligheten til å endre vekter. Du ser de grønne jeg holder i hendene….jeg har fire slike i ulike farger med ulike vekt. I tillegg har jeg fått låne en step av Jahne. DIGG!!

I skrivende stund har vi blogg-lunsj på kontoret. Jentene sitter med hver sin MAC i fanget og skriver dagens blogginnlegg. Både Ida og Belinda har jo sine egne blogger…og det er nesten obligatorisk å blogge fra jobb. Deilig!

By | 2016-05-19T11:23:58+00:00 3. november, 2011|Categories: PERSONLIG|Kommentarer er skrudd av for Blogging fra jobb

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits