Fatcamp del 10

Fatcampen ruller videre og vi har kommet til del 10. Jeg tenker vi tar juleferie nå og veier oss igjen over jul. Tiden som kommer kan vel gjøre en deprimert hvis en skal fly å tenke på hvert gram en putter i seg….eller hva sier dere jenter? Dere er en frys å følge så jeg gleder meg til 2012! Da er det full innsats videre og innen sommeren 2012 skal sommerkroppen være på plass! Just you wait and see!! Dette er startallene for 2012. Hvem klarer å holde de til over nyttår!!? SPENT!!

Alle FATCAMP innleggene kan du lese HER.

1. Fjellgeita

Her står det stille på vekta, men heldigvis gjelder ikke det på andre måter. Formen er stadig stigende og musklene svulmer. Jeg løper mer og fortere enn før og jeg løfter tyngre. Treningsmengden er kommet inn i en fast, god rytme – med trim 5 til 6 dager pr. uke, og det er jeg kjempefornøyd med. Det er 4-5 km gåing/løping de fleste ganger + 1-2 runder med styrketrening. Nå er jeg nesten der at ”en dag uten trening er en dag uten mening”. Hvem hadde trodd det for noen måneder siden?
Ellers er vi inne i julebordssesongen, og forrige helg var det to for min del. Da ga jeg blaffen i å tenke på hva jeg puttet i gapet og tok for meg av det jeg ville av både mat og drikke, uten mange tanker om at dette ikke var så smart. Og uten dårlig samvittighet!
Jeg holder fast ved mitt langsiktige mål i 2012! Og det kommer flere festlige anledninger framover, men jeg er beredt! Alltid beredt!!
Lykke til i julebordssesongen!

20111125-132912.jpg

2. Mickey

Out of order og hunker rundt på en ødelagt fot. Har hatt treningsforbud i 2 uker, så sofaen har vært god å ha. Hodet jobber med saken uansett og jeg er veldig fornøyd med at vekten ikke har økt med mer enn 150 gr. i uka. Jeg har funnet fram gjemte kles skatter og smyger meg elegant inn i dem igjen. «Den følelsen»

20111125-132959.jpg

3.Gladlaksen

Det går ikke så bra med hele dietten. Treningen går det greit med, er ute og kommer meg i form flere ganger i uken. Men maten…jeg gidder ikke spise så lite og ofte som må til, ihvertfall ikke i helgene. Jeg kommer meg i form og jobber nå det stykke hvor jeg kun gikk før. Enn så lenge så holder det for meg. SKjer det noe på den forsømte vekta så skjer. det. BIG DEAL! Skylder på PMS denne uken.

4.Sangstjerna

Wow – nå er nedgangen i gang igjen – nesten 3 kg på 14 dager er så utrolig deilig! 15 kilo totalt siden jeg ble med i FatCampdamene, flere kilo om jeg regner fra når prosessen begynte….jeg trenger ny garderobe til jul! Det går kjempefint med min nye minimage, litt utfordringer med å klare å spise sakte nok, samt hvor stor porsjon jeg får i meg. Dette går fint hjemme, men forrige uke var jeg på reise og da ble det tre dager på hotell og restaurant hvor jeg lærte mye. Jeg kjenner ikke noe sug etter sukker og fett – det er så langt ikke noe tema for meg. Jeg tørr faktisk ikke å prøve noe av det, jeg er redd for å få en reaksjon. Det finnes jo så mye godt allikevel, så så langt har jeg det bra med det 🙂 Det er utrolig gøy å nå å nærme meg en kropp som kan gå i vanlige størrelser og jeg merker at det gir meg stor glede. Spent på om jeg når målet jeg har satt meg til jul 🙂

20111125-133053.jpg

By | 2011-11-27T13:37:52+00:00 27. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits