Fatcamp del 9

Vi ruller videre og damene gir jernet. Noe raser nå ned i vekt mens andre står stille. Eller raser ned var kanskje å ta litt i….sakte men sikkert vil jeg nå si. Her er det som har skjedd siden sist:

1. Fjellgeita

Her står det stille på vektfronten, men heldigvis er det utvikling å spore både på kropp og form. Rumpa og magen krymper, buksene vokser og den fysiske formen er mye bedre! Så jeg velger å se på det som en trinnvis vektnedgang, der ikke alle trinnene er like store. Jeg kan mye mulig også ha fått i meg for lite mat – igjen. De siste to ukene har blant inneholdt et intenst kurs over tre dager med påfølgende uregelmessig kosthold. Ikke dårlig, men ikke helt etter skjema. I tillegg har det vært litt uteliv og andre ”greier”. Sovinga har vært litt mangelfull, og som jeg har nevnt tidligere – alt henger sammen. Blir det stress og for lite søvn, så vil ikke kroppen spille på lag og slippe kiloene løs. Heldigvis er trening nå ett mer stabilt innslag i hverdagen, og nå er det aktivitet nesten hver dag! Joggesko og løpetights er nesten mer normalt antrekk enn jeans og støvletter! Men jeg er i godt driv, så det er bare å kjøre på, og ikke la seg vippe av pinnen av all kostholdsdebatten overalt for tiden.

Ukens premie: å sove godt i helga!

  

2. Mickey

En ny relativt aktiv treningsperiode er tilbakelagt. I blant går jeg noen runder rundt ergoen, før jeg skrider opp på setet. Men jeg lurer kun meg selv om jeg dropper ut, så jeg gir det jeg har og spinner til jeg nesten tryner 😉 Damene i teamet er flotte pådrivere og jeg nærmer meg med raske skritt første delmål. Hurra!

  

3. Gladlaksen

Det går opp og ned. I helgene sliter jeg med å holde motivasjonen opp, men det aller viktigste er at jeg beveger meg masse uansett. Det er viktig for å holde motivasjonen oppe. Jeg merker fort at jeg sklir ut hvis jeg velger å roe treningen….da mister jeg fort litt motivasjonen. Vi har holdt på en del uker nå og hadde vi vært strenge med oss selv alle mann så hadde vi rast ned i vekt. Dette tyder på at vi er for sløve, men kanskje er ikke vekten så viktig for oss? Generelt velvære er det aller viktigste for meg….og jeg kjenner at jeg måler mindre på utsatte plasser for jakker og bukser passer bedre. Da vinner en uansett!

  

4. Sangstjerna

Pussig men helt normalt at vekten er gått opp de siste to ukene. Jeg har startet på normal kost og det går kjempefint, men det er helt vanlig å gå opp i den fasen. Å spise lite og ofte er en nødvendighet, og jeg nyter fortsatt mitt koldtbord på små retter gjennom dagen 🙂 Energimivået har vært veldig opp og ned disse ukene så jeg er ennå ikke på plass på treningen, men her planlegges både personlig trener og trimrom hjemme så det kommer! Hurraaaaa jeg har for første gang vært i en «vanlig» klesbutikk og kjøpt både vinterjakke og en topp. Fryder meg når det passer – lykkelig 🙂

  

By | 2011-11-14T10:12:19+00:00 14. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits