Gode løpesko for vinteren

Igår skrev jeg om piggskoene som jeg har anskaffet meg for å komme meg igjennom vinterens glatte veier. Jeg har to par som jeg bruker gjennom vinteren. Et par med pigger, som du kanskje så på bildet igår, og et par med kraftig såle. Det er ikke direkte deilig å jobbe med piggsko, men jeg elsker de med kraftig såle. Da sklir en ikke, en får bedre grep på veien rett og slett.

Vanlige joggesko har jeg pakket vekk for de kommende månedene….nå er det vintersko som gjelder for min del. Jeg er LIVREDD for å skli. Da sønnen min var 10 måneder gammel sklei jeg på isen og mistet han rett i bakken. Skoene den gangen var uten bra såle og i ettertid har jeg naturlig nok vært ganske redd for at dette skal gjenta seg. Det gikk heldigvis bra med sønnen, men jeg brakk foten. Ille. Tidvis kan jeg faktisk forsatt slite med smerter. 🙁

Her er derfor mine tips til bra vintersko for utetrening. Jeg sverger til Adidas grunnet min litt brede fot:

Alle disse tre er veldig gode sko. De sorte og røde finner du HER og er sammen med de gråe og blåe de med mest grep. De blå og gråe finner du HER. De i midten kjøpte jeg i Polen tidligere i høst og er de beste jeg har hatt på lenge! Passer ihvertfall min fot perfekt! De finner du HER (annonselenker)

By | 2011-11-20T20:16:43+00:00 20. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits