Jeg har funnet årets julebordkjole!

Endelig! Julebordkjolen er i boks…en av disse tre entrer postkassen innen få dager! Gjett hvilken! Jeg liker egentlig alle tre, men den i midten er kanskje litt for en yngre garde? Uansett liker vi Ricco Vero….de har mange fine ting, selvom de har litt å lære hva størrelser angår. Det er ikke alle kjolene jeg passer hos de….tydelig laget for syltynne Frognerfruer og ikke «dama i gata». Eller kanskje det er jeg som må gå ned i vekt?

Hvilken likte du best? Den svarte finner du her, den blåe her og den brune her. Sukk….burde få meg alle tre. LIKER! Men har kjøpt meg en favoritt…gjett hvilken?

Annonselinker

By | 2011-11-18T11:29:27+00:00 18. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits