Min favoritt bodylotion

Jeg har alltid slitt med tørr hud og endel eksem har jeg hatt i perioder. Jeg vil bare skrive en kort anbefaling av en bodylotion. En tid tilbake fikk jeg et tips på bloggen om et merke som heter Jason. De har hud og hår produkter. Jeg har kjøpt hele serien, altså en shampoo, balsam, såpe og bodylotion. I alle år har jeg brukt Biotherm sin bodylotion siden jeg reagerer lett på ulike merker, men endelig har den blitt erstattet av en rimeligere variant.

Jeg reagerer nemlig IKKE på Jason og jeg bare elsker denne kremen. Virkelig! Liker og at det er såpass store flasker….praktisk. Bare et lite tips fra meg! Nettbutikk Shopping4Net har dette merket. Jeg har skrevet om Jason før…les gjerne HER. Hodebunnen har roet seg etter jeg begynte å bruke dette merket…for min del ihvertfall.

Denne kan du kjøpe HER , dusjsåpen er like god og den  får du HER , shampoo får du HER og balsam HER 

(annonselenke)

 

 

 

By | 2011-11-12T08:11:48+00:00 12. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits