Morgenstund er gull i grunn

Jeg er et A menneske, det er liten tvil om det. Jeg har aldri hatt noe imot å dra meg tidlig ut av sengen, men samtidig har jeg alltid har hatt problemer med å sove på dagen. Jeg blir ganske så misunnelig på de kan legge seg ned og sovne hvor som helst, når som helst. I faser hvor jeg jobber mye, som  nå om dagen, er søvn veldig viktig. Men da har jeg jo så mange tanker i hodet, ting jeg er redd for å glemme å gjøre, at jeg ligger å grubler halve kvelden/natten.

Sovner jeg tidlig kan du garantere at jeg våkner grytidlig for å forsette å gruble. Gjør meg egentlig ikke så mye, som i dag. Bestemte meg for å dra meg ut å trene kl 05.55 og gjett om det var deilig start på dagen. Jeg skal fra og med i dag legge meg tidlig for å stå opp tidlig. Være i seng rundt kl 22.00 og stå på rett før seks. Gjenstår og se om jeg får det til, men intensjonen i topplokket er ihvertfall at det skal gjennomføres.

Imorgen ettermiddag kommer herlige Jahne for å trene med en venninne og meg. Skal blogge om det imorgen kveld….digg å få en personlig trener hjem til seg….det skal jeg unne meg veien videre. Skal jo tross alt sykle Norge på langs neste sommer….må finne toppformen. Tjobing…nå venter friidrettstrening med min datter….første gang i dag. Håper hun har hoppetalentet til sin far som vant NM i høyde for junior i sin tid. Det var IKKE min greie…..jeg svømte. Hva driver dine barn med?

By | 2011-11-01T18:21:02+00:00 1. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits