Noen favorittbøker

Jeg ser at det slår ann at jeg tipser om ting. Jeg ser jo at trafikken går ut av mine sider og over på de eventuelle sidene jeg linker til så derfor forsetter jeg. Jeg shopper mye online og bøker er ihvertfall helt ufarlig. Ingen størrelse å ta hensyn til, kun pluss sider.

Jeg leser mye og har alltid gjort det. Min far introduserte meg tidlig til krimbøker og siden har jeg vært hekta. Jeg elsker spenning og jeg erindrer min bestefar som lærte meg hvordan jeg skulle avsløre plottet i detektimen. Han fortalte meg hvordan jeg skulle knytte musikken opp til spenningen i filmen, hvilke teorier jeg skulle lete etter , og ikke minst hvordan jeg tidlig kunne lete frem hvem skurken er.

I perioder sluker jeg en bok i uken, samtidig som jeg må innrømme at sosiale medier stjeler mye av tiden min som ellers ble brukt til å skumme linjene i nok et mesterverk. Det finnes mange gode krimbøker, her er fire som jeg har lest to ganger. LIKER. Jeg har nå introdusert sønnen til Harlan Coben så får vi se hvordan det går. Han elsker politiserier på tv så kanskje spennende krimbøker vil fenge? Han kan ikke BARE lese fotballbøker/blader!!!

Val McDermid HER, Harlan Coben HER, HER og HER. Digge gaver og koster ikke skjorta. Perfekt til tenåringsjenter og gutter ihvertfall!

Dette er bra bøker for de mellom 10-16 år. Datter holder på med dødslekene nå og flere på hennes trinn (6) klarer ikke å legge denne fra seg! Veldig bra bok, selv for oss voksne!! Ingvar Ambjørnsen HER, Dødslekene HER, oppfølger Opp i Flammer HER, og Skitne triks HER  (annonselenker)

By | 2017-03-16T07:08:08+00:00 25. november, 2011|Categories: PERSONLIG|5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits