Vi skal pusse opp!

Jeg gleder meg som en unge! Prosessen «Vi pusser opp» starter innen få dager og jeg skrev litt om det i innlegget igår.  Annen etasjen skal til pers først og jeg er i gang med å rydde i papirer og rot 12 år tilbake. Herregud så mye en samler opp igjennom årene….sånn i tilfelle liksom! Jeg finner papirer og ting jeg ikke har sett på, eller lett etter, på sikkert 8 år! Jeeez.

Vi har og bestemt oss for å kvitte oss med møblene oppe siden det skal bli en litt annerledes stue nå. Annonsene finner du på FINN her. Noen bilder kan jeg vise deg:

Vi gleder oss veldig alle fire og spesielt sønn og datter som skal begge få sine egenvalgte fordeler i annen etasjen. Dette er superspennende! Penger er spart, nå skal huset fikses! Jeg er så spent og yr at jeg ikke helt klarer å roe meg! Jeg elsker å pusse opp/ommøblere/fornye!!

By | 2011-11-16T17:42:50+00:00 16. november, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits