Brev fra politiet

Jeg har lenge ventet på dom i denne SMS-saken. Jeg blogget om det for lenge siden HER. Mobilen min mottok mange SMS av svært krenkende art fra ulike nummer, og jeg var ikke sen om å vise alt til politiet. Er det noe jeg IKKE finner meg i, så er det slike ting. Jeg hadde i tillegg ekle brev i posten en periode, men heldigvis har de to som sendte de mistet interessen. Slike fyrer byr meg virkelig imot på alle måter, skikkelige tapere!

For et par dager siden mottok jeg endelig dette brevet fra politiet:

Mediene plukke topp saken og skrev om det HER og HER, blant annet. Jeg er usikker på om jeg synes straffen er hard nok. Bot på 13000 og betinget fengselstraff? Men jeg undrer meg på om mannfolk som dette lærer? Klarer de å endre kurs når de først har denne typen sjikane som preferanse? Jeg er usikker. Men prøv å send til meg en gang til….da løper jeg rett til politiet, som virkelig tok dette seriøst. Takk for de!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:25:53+00:00 8. desember, 2011|Categories: YTRINGER|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Linn 9. desember 2011 at 01:43 - Reply

  Syns det er flott at de tok det alvorlig. Og FLOTT at du sa ifra. Er redd der er flere som ikke sier ifra.

  Jeg hadde en mindre alvorlig greie i går ettermiddag der jeg ble forfulgt av en underlig mann på et kjøpesenter (jeg sa ifra til vekterne, gikk derifra mens de holdt ham i oppsyn, før han fant meg igjen på ett nytt senter), og ble positivt overrasket over hvor fort vekterne reagerte. Det skjedde jo ingenting, og fyren er nok helt ufarlig, men vi har alle rett til å føle oss trygge, og til å si ifra hvis vi ikke gjør det.

  Det er underlig hva som får folk til å bruke tiden sin på å sjikanere folk på den måten, særlig siden datasikkerheten og kunnskapen nå er så spredt at det er ganske enkelt å finne ut hvem som står bak. Det burde kanskje rettes litt fokus på og komme dypere i hva som får de til å gjøre dette. Bot + obligatorisk terapi av et slag?

 2. Ireneaasland 9. desember 2011 at 07:32 - Reply

  Jeg syns det er bra de i det hele tatt har fått straff jeg! Ikke alle som får til det! Håper i alle fall DU slipper mer tull da!

  • Trine Grung 9. desember 2011 at 07:41 - Reply

   Me too! Det var så ubehagelig og spesielt m tanke på at ungene plutselig skulle komme over meldingene

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits