Hva skjer med verden når det sendes fotballkamp sent en lørdags kveld? Jeg fatter ingenting. Sofaen er full av menn fra nabohusene. Det skråles hver gang noe treffer nettet. WTF? Det er lørdag! Kan denne verden av grønne matter vike vekk fra andre dager enn søndag ettermiddag! PLEASE! Jeg er hundre prosent sikker på at all denne fotballen på TV ødelegger mer enn det genererer. Det blir for mye. Jeg vet jeg banner i kirken med tanke på bedre halvdel…men han endte ikke opp med meg på grunn av min fotballinteresse. For å si det mildt.

Mens resten av husstanden sitter med øynene klistret til skjermen hvor noen spanske karer, som tjener mer på en dag enn du og jeg gjør på to år, springer, sitter mor i huset og drømmer om annen etasjen i huset. Snart er alt ferdig. Verdens koseligste malere gliste godt når jeg sprang opp og ned i hele dag for å sjekke hvor langt de var kommet. De skjønner at noen gleder seg veldig. Fargene er bare GULL og jeg har sjelden gledet meg sånn til jul. Og ikke minst eget fotballrom oppe! STUEN FOR MEG SELV! JA!

Det er ikke helt disse fargene vi har valgt…..dette er sånn restespann Star Maling har under maskinen. Nesten kunst.

Vi klarer IKKE å bestemme oss for sofa. Jeg klikker snart. Jeg vil ha en koselig og lun en, mens karen vil ha en med et litt strammere snitt. Og han vil ha skinn. NEI! Hvordan overbevise at det er ikke greit. Jeg vil ikke ha skinn. Sovner ikke i en kald skinnsofa. Ikke greit.

Gjengen på Star Maling i Lier likte fargen vi har fått mikset sammen så godt at de vil produsere den. Det kommer et eget innlegg om dette for vi må ha konkurranse om hva den skal hete. Den er råfin! Elsker den! Kjekt den falt i smak av en proff butikk såpass at de ønsker å lage den. Tjoho!! Kanskje den skal hete Trine? Eller GrungFlo? Vi får se….det blir opp til deg, kjære leser.

Jeg har hatt nedetid noen dager, men en tur i frisk luft og sol i dag gjorde sitt. I tillegg har jeg fastet i dag og det trengte kroppen. Kun drukket, ikke spist. Må det innimellom når ting har vært litt på halv tolv. Ha en finfin kveld. Når rømmer jeg inn på TV 2 Sumo for å se på krim. Gutta skråler videre i stuen og «koser» seg med ballen på TV. Boring!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.