Fotball på en lørdag!?

Hva skjer med verden når det sendes fotballkamp sent en lørdags kveld? Jeg fatter ingenting. Sofaen er full av menn fra nabohusene. Det skråles hver gang noe treffer nettet. WTF? Det er lørdag! Kan denne verden av grønne matter vike vekk fra andre dager enn søndag ettermiddag! PLEASE! Jeg er hundre prosent sikker på at all denne fotballen på TV ødelegger mer enn det genererer. Det blir for mye. Jeg vet jeg banner i kirken med tanke på bedre halvdel…men han endte ikke opp med meg på grunn av min fotballinteresse. For å si det mildt.

Mens resten av husstanden sitter med øynene klistret til skjermen hvor noen spanske karer, som tjener mer på en dag enn du og jeg gjør på to år, springer, sitter mor i huset og drømmer om annen etasjen i huset. Snart er alt ferdig. Verdens koseligste malere gliste godt når jeg sprang opp og ned i hele dag for å sjekke hvor langt de var kommet. De skjønner at noen gleder seg veldig. Fargene er bare GULL og jeg har sjelden gledet meg sånn til jul. Og ikke minst eget fotballrom oppe! STUEN FOR MEG SELV! JA!

Det er ikke helt disse fargene vi har valgt…..dette er sånn restespann Star Maling har under maskinen. Nesten kunst.

Vi klarer IKKE å bestemme oss for sofa. Jeg klikker snart. Jeg vil ha en koselig og lun en, mens karen vil ha en med et litt strammere snitt. Og han vil ha skinn. NEI! Hvordan overbevise at det er ikke greit. Jeg vil ikke ha skinn. Sovner ikke i en kald skinnsofa. Ikke greit.

Gjengen på Star Maling i Lier likte fargen vi har fått mikset sammen så godt at de vil produsere den. Det kommer et eget innlegg om dette for vi må ha konkurranse om hva den skal hete. Den er råfin! Elsker den! Kjekt den falt i smak av en proff butikk såpass at de ønsker å lage den. Tjoho!! Kanskje den skal hete Trine? Eller GrungFlo? Vi får se….det blir opp til deg, kjære leser.

Jeg har hatt nedetid noen dager, men en tur i frisk luft og sol i dag gjorde sitt. I tillegg har jeg fastet i dag og det trengte kroppen. Kun drukket, ikke spist. Må det innimellom når ting har vært litt på halv tolv. Ha en finfin kveld. Når rømmer jeg inn på TV 2 Sumo for å se på krim. Gutta skråler videre i stuen og «koser» seg med ballen på TV. Boring!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-10T23:20:30+00:00 10. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Cecilie 11. desember 2011 at 08:47 - Reply

  Jeg er også på jakt etter ny sofa, og har sett på den du har bilde av. Men jeg har falt pladask for modellen Nina i denne linken: http://www.hvittrom.no/category/sofa/ Butikken i Horten har den i sandfarge, med massa pynteputer i. Den er helt fantastisk, og kan bygges ut enda mer, men mannen min liker den strammere typen som du har bilde av 🙂

  (NB: ikke ment som snikreklame, jeg har ingen interesser her).

 2. Beate 11. desember 2011 at 09:37 - Reply

  Skal ikke sofaen stå oppe på fotballrommet? Da slipper du tenke på en kald skinnsofa, for da har du jo sofaen nede for deg selv. Skinnsofa på et fotballrom er også kjekt med tanke på søl. 🙂 Eller har jeg misforstått hvor den skal stå? Hvis jeg ikke har misforstått, så er det jo fornuftig at han får den sofaen han vil, så han holder seg oppe med fotballen, og ikke drar med alle ned i stua. 

  Gleder meg til å se resulatet! 

  • Trine Grung 11. desember 2011 at 09:40 - Reply

   Det stemmer den skal stå der men jeg kommer nok til å sitte der selv og. IKKE fint med en stram skinnsofa!! Ååååå jeg vil at rommet skal bli fint, ikke harry hehe. Men GODE poenger Beate….da holder han seg der oppe! Hihi

 3. Turid 11. desember 2011 at 18:48 - Reply

  Hvor er denne sofaen du har bilde av her fra? Skeidar?

  • Trine Grung 11. desember 2011 at 20:20 - Reply

   Jeg er faktisk usikker! Je har knipset så mange i det siste….men vi har vært på Skeidar, Bohus, Hødnebø, Magazin.no og Møbelhuset.

 4. Torill 11. desember 2011 at 20:16 - Reply

  Hei Trine
  Jeg er som deg veldig opptatt av at sofaen skal være myk og god å ligge på. Men, vi har faktisk skinnsofa. Kjøpt på Fagmøbler. Den er myk og god. Ville bare tipse deg:) Lykke til.

  • Trine Grung 11. desember 2011 at 20:20 - Reply

   Hm….får vel teste litt fler da 🙂 tusen takk!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits