Jeg lever, til info

Jeg har hatt litt offline tid i det siste, noe som mine faste lesere garantert har lagt merke til. Jeg pleier å oppdatere bloggen to ganger for dag, men innimellom må faktisk en blogger puste litt, tilbringe tid med familien og ikke minst jobbe.

Det har vært en del å gjøre i det siste, og i mitt kreative univers kreves det en viss struktur for at alt skal falle på plass. Jeg pusser opp hjemme, har ansatte som krever oppfølging, prosjekter for kunder som skal arbeides med, konsepter som skal planlegges…du skjønner tegningen. Igår tenkte jeg at bloggen skulle ta seg en julepause, men så hentet fornuften seg inn. Jeg liker jo dette mediet og jeg har lesere som følger meg hver dag. Jeg kan ikke «svikte» de for mine «seriøse» skriverier online. Seriøst, det går jo ikke. Du kan vel ikke leve uten din daglige dose Trine Grung vel? Høhø

Jeg gleder meg til å juleferie nå. Jeg trenger at hodet nullstiller seg og finner ro. En mamma må logge av og være mor. Vi er jo tross alt det hver dag. Dette er ikke en rolle vi ikke kan kle av oss når det måtte passe for eget ego. Jeg forguder mine barn og er mye tilstede for de, det må sies. Men nettet krever sin tid, det er sikkert.

Jeg har fått ordnet masse på jobb i dag, så en ekstra takk til mine herlige kollegaer. På morgenmøtet ytret jeg om mitt kaos i topplokket, og vips så var strukturen på plass. TAKK for de! Ida og Belinda, I digg you!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-13T15:14:04+00:00 13. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Belinda Jakobsen 13. desember 2011 at 15:13 - Reply

  <3

 2. Torill 14. desember 2011 at 08:56 - Reply

  Hei Trine.
  Jeg er av dem som er innom bloggen din hver dag, så du ville nok lbi savnet ja:)
  Jeg vil ønske deg en riktig god jul, og håper du får kost deg masse med familien din. Loftet ditt blir kjempefint, vet hvordan det er å ha arbeidsfolk i huset. Fryktelig rot og gris over alt, så beundrer deg at du holder ut med det nå når jula nærmer seg.

  • Trine Grung 14. desember 2011 at 09:09 - Reply

   Tusen takk og like så! Setter så stor pris på faste lesere. Jeg leser mange blogger hver dag og må liksom innom de faste 🙂 god jul til deg og dine…kommer bilder fra loftet nå snart! Kjempehappy!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits