I årenes løp har jeg tråkket i stykker en del tøfler. Hver eneste høst og vinter finner jeg fram favorittene og mange mil tråkkes i disse innenfor husets fire vegger.

Tøfler må være varme og behagelige, myke og gode. Derfor måtte jeg bare kjapt innom bloggen for å tipse om disse jeg endelig fant igjen. Det er noen år siden jeg fikk noe lignende til jul og siden har jeg lett. De er de beste i verden! Vel hjemme fra turer hvor bena kanskje er blitt litt kalde er det ingenting som er bedre enn å slenge disse i microen for så og varme føttene. DEILIG!!!!

Disse hiver du i microen, varmer de og tar de på! SUPERDIGG!!! Jeg elsker de…virkelig!

Disse finner du HER

Disse finner du HER 

(annonselink)

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.