Microtøfler er DIGG

I årenes løp har jeg tråkket i stykker en del tøfler. Hver eneste høst og vinter finner jeg fram favorittene og mange mil tråkkes i disse innenfor husets fire vegger.

Tøfler må være varme og behagelige, myke og gode. Derfor måtte jeg bare kjapt innom bloggen for å tipse om disse jeg endelig fant igjen. Det er noen år siden jeg fikk noe lignende til jul og siden har jeg lett. De er de beste i verden! Vel hjemme fra turer hvor bena kanskje er blitt litt kalde er det ingenting som er bedre enn å slenge disse i microen for så og varme føttene. DEILIG!!!!

Disse hiver du i microen, varmer de og tar de på! SUPERDIGG!!! Jeg elsker de…virkelig!

Disse finner du HER

Disse finner du HER 

(annonselink)

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-15T12:53:25+00:00 15. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. Mira 15. desember 2011 at 13:14 - Reply

  De ser veldig gode ut! Skulle hatt slike, er kaaaldt på gulvet i gamle leiligheter. 🙂

 2. Rita Hansen 15. desember 2011 at 18:16 - Reply

  Hei, linkene virker ikke :))

 3. www.powderwhore.blogg.no 15. desember 2011 at 21:19 - Reply

  TRINE! Så kommentaren din hos vedkomne som ‘disset’ rosabloggere.. SÅ enig, ble så sykt glad når jeg så at du hadde kommentert det du kommenterte. TAKK kjære bloggmor for en fornuftig kommentar<3 MADE MY DAY

 4. Hegeslivsstil 16. desember 2011 at 10:19 - Reply

  Så søte! jeg som er så frossen av meg, hadde trengt et par slike 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits