Turen til Hønefoss til overraskende fort til fredag ettermiddag. Det er tradisjon å bake pepperkakehus sammen med våre gode hyttenaboer, i år som i fjor. Det er spreke Inger Johanne som står for pepperkakedeig siden hun er rå på akkurat det, mens vi stiller med pynten. Det er nå litt slitsomt å ta med pynt da…nesten like mye jobb som å elte deig.

Jeg lar bildene snakke for seg…..koselig var det ihvertfall! Oppskriften på tacosuppe MÅ du prøve! Den var bare helt fantastisk god…..enkel å lage og passer for en stor gjeng. Oppskriften ligger nederst.

Oppskrift Tacosuppe:

 • 1 kg kjøttdeig
 • 1 pose tacokryddermix

Bland i:

 • 2 poser tacomix
 • 4 bokser brune bønner med kraft
 • 4 bokser mais med kraft
 • 4 bokser hakkede tomater 
 • 2 poser tzatziki pulver (dipp)
 • 5-10 dl vann

Server med :

 • Nachochips
 • Ost
 • Rømme
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.