En blondere jul

Det er veldig rart med dette blonde håret. En dag føler en seg fresh og ny, den neste som en russerhore uten fremtid (no offence, hope none taken). Igår skulle jeg pynte meg for første gang da familien samlet seg for det årlige julebordet på Holmen Fjordhotell. Kjolen skle på og håret stod til alle kanter. Ikke akkurat slik…

…men nesten. Jeg valgte å droppe sølvfolie som CHi Hair i Drammen brukte for å lysne topplokket. Mulig jeg burde revurdert akkurat det for igår var det ingenting jeg følte meg vel i. Den følelsen. Den dagen. Jeg kan ikke fordra de dagene når både kroppen, trynet og håret ikke spiller på lag med meg. Hater. Men kvelden ellers var det ingenting å si på. God mat, herlig familie, masse latter og oppdateringer på eventer fra det siste året.

Jeg har tre søsken og alle bor på hver sin side av landet. Søster bor i Oslo, en bror i Moss og en i Stavanger. Min kjære far bor i Asker med samboer, og Jostein og jeg i Røyken utenfor Drammen. Hvert år samles vi før jul og min far spanderer julebord på oss. Det er så koselig!

Men først et bilde fra når jeg satt hos Chi Hair i Drammen i går:

Hehe….laptop og film mens jeg venter på at håret skal lysne. Anbefales. Tiden fløy!

 

Gjengen samlet før vi kastet oss i matfatet. Jeg tror jeg var innom koldtbordet seks ganger før magen sa stopp. STAPPMETT enda.

Jeg er en hai i dessertfatet og hele Fatcampen har tatt juleferie. Gjett om jeg gleder meg til å et nytt år med nye forsetter!!! Hvis det er noen trøst (mest for egen del ) så klarte jeg ikke å spise alt. Puh…..et lite tips: hvis du våkner en morgen og er skikkelig oppblåst i magen og full av vann. Ta et glass kaldt vann med en liten spiseskje natron i og drikk på tom mage. Just saying. Det hjelper!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-12-18T19:07:44+00:00 18. desember, 2011|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

One Comment

  1. thile 18. desember 2011 at 19:07 - Reply

    Haha, Trine, hai i dessertfatet..:P Du slår IKKE meg. Jeg er altetende innen desserter-namnam….
    Så godt alt på din tallerken…ååh…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits